Fremhevet

Forbrukertilsynet strammer grepet mot strømselgere

Les mer

Forbrukerombudet med klare råd til strømkundene

Les mer

Forventer økt nettleie på 30 prosent

Les mer

Her er nettleien billigst og dyrest

Les mer

Strømprisene i Sør-Norge økte med 22 prosent

Les mer

Lavere Prioritet

Tror ikke på elbiler som energilager

Batteriforsker Magnus Thomassen ved Sintef tror elbiler kan bidra til et mer fleksibelt energisystem gjennom å kople seg ut på effekttopper, men veien er lang frem til de kan bruke til de kan bli batterier i lokale strømnett.

Les mer

Vannmagasinene er 86,3 prosent fulle

Det ble en liten nedgang i fyllingsgraden i vannmagasinene i forrige uke. Historisk sett pleier fyllingsgraden å synke litt på denne tiden av året og frem til jul. Det er et resultat av at det brukes mer strøm til å varme opp husene i Norge.

Les mer

Ny strømpris.no på plass

I helgen fikk Forbrukerrådet lansert den oppdaterte versjonen av strømpris.no. Pris etter kampanjetilbud vil nå komme tydelig frem.

Les mer

Den norske frikjøringscupen 2018

I en pressemelding skriver vår samarbeidspartner Norway Freeride at konkurransene som skal være en del av den norske frikjøringscupen i 2018 nå er satt: Sogndal Freeride 23. februar, Sauda BCC: 6-8 april, Voss Freeride: 14 april, Xfree: 20-21 april og RFC: 26-29 april.

Les mer

Slik produseres og brukes strømmen i Norge

Norge er en energinasjon med en unik produksjon av strøm fra fornybare energikilder. Mesteparten av strømmen vår kommer fra vannkraftverkene, og så henter vi litt strøm fra varmekraft og vindkraft. Hvor mye strøm som produseres varierer fra måned til måned, og det samme gjør strømforbruket.

Les mer

Fornybarnæringen må med i det grønne skatteskiftet

På Stortinget er det nærmest full enighet om viktigheten av et grønt skifte. Derfor er det underlig at det leveres et statsbudsjett som svekker fornybarnæringens konkurranseevne, skriver Knut Lockert, daglig leder i Distriktsenergi.

Les mer

Økt fyllingsgrad og litt lavere strømpriser

I sin ukentlige oppdatering av fyllingsgraden i norske vannmagasiner forteller NVE at vannstanden gikk opp med 0,5 prosentpoeng siden sist.

Dermed ligger fyllingsgraden på landsbasis nå på 86,2 prosent. Det er like under medianverdien for uke 42 de siste årene som ligger 86,7 prosent.

Les mer

Strømleverandør oppgir feilaktig informasjon

Gudbrandsdal Energi Nett AS er blitt kjent med at en kraftleverandør forteller våre nettkunder i telefonsamtaler at de har samarbeidsavtale med oss.

Dette er ikke riktig!

Les mer
Samarbeidspartnere
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]