Fremhevet

Strømprisene øker for husholdningene

Les mer

Norsk Kundebarometer 2017

Les mer

Norske plusskunder går i minus

Les mer

Brannfarlig nattvask i over 500.000 hjem

Les mer

Chatbot reduserer manuelle kundehenvendelser

Les mer

Lavere Prioritet

Tempoet må opp i elbilpolitikken!

Valget er over, og Norsk elbilforening mener det nye stortingsflertallet nå må innse omfanget av de store investeringene vi trenger til ladeinfrastruktur. Det norske samfunnet må være forberedt på en helelektrisk veitrafikk i løpet av få år. Dette kommer ikke til å skje av seg selv. Det må derfor bli en viktig forhandlingssak for den nye regjeringen.

Les mer

Det danske sluttbrukermarkedet fungerer ikke

Konkurransen i sluttbrukermarkedet for strøm fungerer fortsatt ikke som den skal i Danmark, og det er derfor på høy tid å innføre et funksjonelt skille.

Les mer

Statnett setter første Oslofjordkabel i drift

Statnett har torsdag satt i drift den første av to nye kabler over Oslofjorden, som planlagt. De nye kablene erstatter de eldre Oslofjordkablene, som ble rammet av havari i fjor sommer.

Les mer

Blockchain for umodent for Elhub

Daglig leder i Elhub, Tor Bjarne Heiberg, kan ikke kommentere kritikken fra Otovo, men forklarer at Blockchain ikke er en løsning for Elhub, fordi teknologien er for umoden.

Les mer

Solstrømselskap frykter elhub-skandale

Solenergiselskapet Otovo mener hele Elhub-prosjektet bør skrotes til fordel for å bruke blockchain-teknologi.

Les mer

Nytt prosjekt skal gi bedre utnyttelse av solenergi

Siemens og Aventa har signert en intensjonsavtale om bygging av ny miljøfabrikk i Industriparken på Herøya som blant annet skal utnytte solenergi på en bedre måte.

Les mer

Markedskommentar august 2017

Hva er årsaken til at spotprisene er høyere nå? I vår markedskommentar for august 2017 går vi ned i materien og forklarer hva som påvirker strømprisene.

Les mer

Distriktene kan bli dieseltapere

Medlemsorganisasjonen NAF frykter at folk på bygda kan bli sittende med fossildrevne biler de må betale dyrt for å få brukt.

Les mer
Samarbeidspartnere
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]