Viktig info til våre kunder!

Grunnet nasjonal lansering av Elhub «fryses» det norske strømmarkedet i store deler av februar. For deg som kunde betyr det at du ikke får byttet strømleverandør i perioden 23.01 – 18.02. Dette gjelder ALLE strømleverandører! Du kan fortsatt legge inn bestilling, men leverandørbytte skjer først i uke 8-9. Les mer her.

Fremhevet

Lansering av Elhub: Dette betyr det for deg som kunde

Les mer

Klimakabler til Europa

Les mer

Markedskommentar uke 3 2019

Les mer

Markedskommentar januar 2019

Les mer

Nedgang i Norges klimagassutslipp

Les mer

Lavere Prioritet

Markedskommentar uke 2 2019

Denne uken har vært relativt mild med temperaturer over normalen og med nedbørsmengder og vind rundt normalen for årstiden. Terminmarkedet holder fortsatt stand og er høyt priset.

Les mer

Dropper tvangsmulkt, og gjør Elhub klar for lansering i februar

Så og si alle norske husholdninger har fått nye automatiske strømmålere (AMS), og nå nærmer de seg at dataene derfra skal samles inn i Elhub-systemet.

Les mer

Markedskommentar uke 1 2019

Uke 1 2019 har vært preget av store prisvariasjoner, fortsatt styrke i terminmarkedet for kraft og et månedsvarsel som viser temperaturer godt under normalen i januar og starten av februar.

Les mer

Norgescup frikjøring 2019

Terminlisten for Norgescupen i frikjøring er endelig klar! Den består av godt etablerte konkurranser med start i Sogndal Freeride under Fjellsportfestivalen.

Les mer

Dyreste kraftår siden 2011

Kraftprisene i Norden ble i 2018 de høyeste på syv år. Neste år ligger det an til en ytterligere prisstigning på nesten ti prosent.

Les mer

2018-prisen økte med 54 prosent

Den gjennomsnittlige systemprisen for 2018 endte på 422,33 NOK/MWh, 54 prosent høyere enn prisen for 2017. Målt i euro var økningen 49,6 prosent.

Les mer

Markedskommentar uke 51 2018

Denne uken har vært preget av høyere spotpriser, et ytterligere løft i terminmarkedet for kraft og et månedsvarsel som viser temperaturer godt under normalen i januar.

Les mer

Elhub har besluttet å gå videre i henhold til plan

Styret i Elhub har i dag besluttet å gå videre i henhold til plan frem mot Elhub Go Live 18.02.2019.

Les mer
Samarbeidspartnere
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?