Fremhevet

Kraftig økning i magasinfyllingen

Les mer

Høstregnet gir lavere strømpriser

Les mer

Gudbrandsdal Mobil – første kunde er portert

Les mer

Markedskommentar uke 38 2018

Les mer

Vannmagasinene begynner å fylles - Norge har Nordens laveste kraftpriser

Les mer

Lavere Prioritet

Markedskommentar uke 37 2018

Denne uken har vært preget av kraftig nedgang i CO2-kvotemarkedet, noe bedret hydrologisk balanse og konkurs for en stor aktør på Nasdaq-børsen.

Les mer

Markedskommentar uke 36 2018

Uken startet med et kraftig prisfall i fremtidsmarkedet der de nærmeste kontraktene svekket seg mest. Årsaken til prisfallet var nye værprognoser med mye mer nedbør enn det som var i prognosene før helgen.

Les mer

Kraftprisene i Norden økte med over 10 prosent

Selv om kraftprisen økte med over 10 prosent i Norden sist uke, hadde Norge lavest strømpris. Dette bekrefter NVE i en rapport.

Les mer

Ny energiminister på plass

Fredag tok Kjell-Børge Freiberg (Frp) over som olje- og energiminister etter Terje Søviknes. Den nye statsråden hadde ingen spesielle meldinger til kraftbransjen.

Les mer

Markedskommentar uke 35 2018

Prisoppgangen fra forrige uke har fortsatt denne uken og det er de samme driverne som står bak. Værprognosene har dreid til mer høytrykk og mindre nedbør.

Les mer

Så mye påvirker tysk vindkraft den norske strømprisen

Når man ser på endringene i produsert vindkraft fra mandag til tirsdag, finner man årsaken til det kraftige hoppet i den nordiske systemprisen.

Les mer

Nå har vannmagasinene 54,2 TWh med strøm

Vannmagasinene fortsetter å stige, og den siste uken har det økt litt til. Det er imidlertid fortsatt et godt stykke opp igjen til normaltiden for året.

Les mer

Sommervarmen økte Europas solkraftproduksjon med 20 prosent

Sommervarmen økte Europas solkraftproduksjon med 20 prosent. Solinvestorer tror på hyppigere varmere sommere i årene fremover.

Les mer
Samarbeidspartnere
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?