Spotpris Næring
Hjem > Bestill strømavtale til din bedrift

Bestill strømavtale til din bedrift

Vi tilbyr strømavtaler til små og store bedrifter i ulike bransjer. Finn din strømavtale her eller ta kontakt med oss for å få hjelp til å finne en avtale som passer bedriftens behov.

Spotpris Næring

Strømavtalen Spotpris Næring følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool, time for time, noe som normalt gir lave priser over tid. NB! FOR TIDEN FEIL I VISNING AV SPOTPRISEN UNDER. 

Pris
Prisområde
Påslag
0
Månedspris
0 kr/mnd

Storkunde?

Har dere et strømforbruk på over 200.000 kWh/år eller ønsker en spesialtilpasset avtale, ta kontakt med en rådgiver hos oss.

Dette sier våre kunder

Daglig leder Ødegaarden Bakeri og Konditori AS

Anne Gunn Viken

Det er stadig stor pågang fra strømleverandører og vi har prøvd flere av dem, men har de siste årene benyttet Gudbrandsdal Energi AS. Her føler vi at vi får gode priser, ærlige svar i et trygt og solid selskap.

www.odegaardenbakeri.no

Proprietor - Nermo Hotell

Johannes Nermo

For oss har det i 5 generasjoner kun vært Gudbrandsdal Energi som har vært vår strømleverandør. Ja, vi har opp igjennom sjekket og fått tilbud fra andre, men ingen kan matche kombinasjonen pris, service, fleksibilitet og kunnskap. Du skal ikke se bort fra at «forholdet» også fortsetter til 6. generasjon også.

www.nermohotell.no

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?