Hjem > Siste nytt > Forbrukertilsynet har konkludert: Gudbrandsdal Energi bedriver ikke prisjuks!

Forbrukertilsynet har konkludert: Gudbrandsdal Energi bedriver ikke prisjuks!

Publisert 20.11.2020, sist oppdatert 20.11.2020

Forbrukertilsynet har vurdert klagen fra Forbrukerrådet og konkluderer med at Gudbrandsdal Energi ikke har gjort noe lovstridig.

Forbrukertilsynet har vurdert klagen fra Forbrukerrådet og konkluderer med at Gudbrandsdal Energi ikke har gjort noe lovstridig. – Vi er glade for å bli renvasket i denne saken, sier daglig leder Marius Røed Sveipe. 

Det var i slutten av oktober at Forbrukerrådet klagde inn 29 strømselskaper til Forbrukertilsynet for ulovlige avtaler. På denne listen stod også Gudbrandsdal Energi med produktet «Tilbudsspot». 

Forbrukertilsynet har nå vurdert saken mot Gudbrandsdal Energi og kommet fram til at denne avtalen ikke er lovstridig i henhold til markedsføringsloven og angrerettloven. Avtalen inneholder ingen ekstra priselementer utover spotprisen og et påslag pr. kWh. På bakgrunn av dette avsluttes saken. 

Lettvint av Forbrukerrådet 

- Vi har urettmessig vært ført opp på denne listen, og det har vi vært klare på siden dag én. At saken nå avsluttes er vi glade for, men vi er skuffet over Forbrukerrådets manglende forarbeid, sier Marius Røed Sveipe, daglig leder i Gudbrandsdal Energi AS. 

Sveipe har tidligere bedt Forbrukerrådet dementere den feilaktige klagen uten å få svar. Nå bekrefter altså Forbrukertilsynet det Gudbrandsdal Energi har sagt hele veien. 

- Gudbrandsdal Energi opererer ikke med andre påslag eller tillegger andre priselementer enn det som står i avtalen kunden inngår med oss, avslutter Sveipe.

For mer informasjon ta kontakt med: 

Marius Røed Sveipe 

Daglig leder 

Gudbrandsdal Energi AS 

Telefon: 977 53 878 

E-post: mrs@ge.no

Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?