Hjem > Nikolai Schirmer - NOK

Nikolai Schirmer - NOK

Nikolai Schirmer, ski og samfunnsansvar. Vi lar oss igjen imponere av denne råtassen og måten han kombinerer hensyn til det sosiale og naturlig landskapet rundt seg, med det han liker aller best; nemlig nyte rå natur og bratte, snødekte fjellsider. Du husker vel "Endless Winter"?

"Nok"

I denne nye serien, "Nok", setter Schirmer søkelyset på global oppvarming og ulikheter i verden, begge verdensomspennende problemer, som krever verdensomspennende løsninger. 

Det meldes om global oppvarming som vil redusere antallet skidager f.eks. i Tromsø med 2/3 innen slutten av århundet. I serien kjører derfor Nikolai med strøm fra Gudbrandsdal Energi på "tanken". Strøm med opprinnelsesgarantier fra garantert vannkraft.

Halvparten av fortjenesten gjennom promotering av "Nok" på YouTube gis dessuten til Give Directly. Dette er den første, og største, ideelle organisasjonen som lar givere som deg og meg sende penger direkte til verdens fattigste.

- Men alt starter med de små handlingene, som hvor du kjøper strømmen din fra, hvordan du organiserer bedriften din og hvilke samfunnsstrukturer du bygger opp under, sier Schirmer. 

Se "Nok" på YouTube

Vi er stolt sponsor av "Nok" og gleder oss enormt til å se de nye skieventyrene til Nikolai og hans turvenner denne vinteren. Episodene slippes på Youtube-kanalen hans fortløpende.


Her ser du episode 1:


Her ser du episode 2:


Her ser du episode 3:


Her ser du episode 4:


Her ser du episode 5:


Her ser du episode 6:


Her ser du episode 7:


Her ser du episode 8:

Her ser du episode 9:


Krister Kopala nyter utsikten og planlegger dagens tur.

Nikolai Schirmer gjør seg fortjent til svinger i god snø.

Merrick Mordal nyter naturskjønn utsikt og fantastisk snø.

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?