Hjem > Siste nytt > World Cup Kvitfjell 2020

World Cup Kvitfjell 2020

Publisert 14.02.2020, sist oppdatert 14.02.2020

Velkommen til folkefest i Kvitfjell! Lørdag 7. mars braker det løs med et nytt world cup-arrangement, og verdensstjernene står i kø for å få kjøre raskest mulig ned de stupbratte Kvitfjellbakkene på ski.

Velkommen til folkefest i Kvitfjell!

Lørdag 7. mars braker det løs med et nytt world cup-arrangement, og verdensstjernene står i kø for å få kjøre raskest mulig ned de stupbratte Kvitfjellbakkene på ski.

Som kunde i Gudbrandsdal Energi kommer du, og din husstand (maks 4 personer), gratis inn på arenaområdet denne helgen. Inngangsbilletten vil du du finne på Min Side  (på mobilen din) når arrangementet nærmer seg. Alternativt kan du vise frem en faktura fra oss av nyere dato.

Slik kommer du deg til Kvitfjell.

Program for helgen:

  • Lørdag kl. 11:00 Utfor
  • Søndag kl. 10:30 Super-G

Som tidligere år har vi stand på arenaområdet og vi håper å se så mange som mulig innom for varm suppe, varm saft og en hyggelig prat. Lørdag etter blomstersermonien kommer Kjetil Jansrud til standen vår for å signere autografer!

Følg oss på Facebook å få muligheten til å vinne VIP-billetter og heiskort til denne spektakulære helga! VIP-billettene inkluderer inngang til VIP-teltet samt tribuneplass under lørdagens utfor-renn.

Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?