14.02.2020

World Cup Kvitfjell 2020

Velkommen til folkefest i Kvitfjell!

Lørdag 7. mars braker det løs med et nytt world cup-arrangement, og verdensstjernene står i kø for å få kjøre raskest mulig ned de stupbratte Kvitfjellbakkene på ski.

Som kunde i Gudbrandsdal Energi kommer du, og din husstand (maks 4 personer), gratis inn på arenaområdet denne helgen. Inngangsbilletten vil du du finne på Min Side  (på mobilen din) når arrangementet nærmer seg. Alternativt kan du vise frem en faktura fra oss av nyere dato.

Slik kommer du deg til Kvitfjell.

Program for helgen:

  • Lørdag kl. 11:00 Utfor
  • Søndag kl. 10:30 Super-G

Som tidligere år har vi stand på arenaområdet og vi håper å se så mange som mulig innom for varm suppe, varm saft og en hyggelig prat. Lørdag etter blomstersermonien kommer Kjetil Jansrud til standen vår for å signere autografer!

Følg oss på Facebook å få muligheten til å vinne VIP-billetter og heiskort til denne spektakulære helga! VIP-billettene inkluderer inngang til VIP-teltet samt tribuneplass under lørdagens utfor-renn.

Fortsatt behov for sterke elbilsubsidier

En evalueringsrapport fra Finansdepartementet og Klima- og miljødepartementer fastslår at det fortsatt vil være behov for elbilsubsidier, men at det norske momsfritaket har gitt reduserte priser og økt etterspørsel etter elbiler.

Les mer

Kraftprisen i juli: 95 prosent lavere enn i 2019

Kraftprisene fortsetter å holde seg svært lave, spesielt i Sør-Norge. Prisen i juli ligger an til å bli hele 95 prosent lavere enn i juli i fjor.

Les mer

Gudbrandsdal Energi får ny eier

Gudbrandsdal Energi AS og Eidsiva Marked AS sine eiere har inngått avtale med Fjordkraft om salg av sine sluttbrukerselskap. Selgerne er Gudbrandsdal Energi Holding AS (GEH) og Eidsiva Energi AS (EE) gjennom sitt felles selskap: Innlandskraft AS.

Les mer

Det norske kraftforbruket er ikke korona-påvirket

Ifølge tall fra NVE er ikke det norske kraftforbruket i andre kvartal påvirket av korona-pandemien. Forbruket økt med 2 prosent fra samme periode i fjor.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?