14.02.2020

World Cup Kvitfjell 2020

Velkommen til folkefest i Kvitfjell!

Lørdag 7. mars braker det løs med et nytt world cup-arrangement, og verdensstjernene står i kø for å få kjøre raskest mulig ned de stupbratte Kvitfjellbakkene på ski.

Som kunde i Gudbrandsdal Energi kommer du, og din husstand (maks 4 personer), gratis inn på arenaområdet denne helgen. Inngangsbilletten vil du du finne på Min Side  (på mobilen din) når arrangementet nærmer seg. Alternativt kan du vise frem en faktura fra oss av nyere dato.

Slik kommer du deg til Kvitfjell.

Program for helgen:

  • Lørdag kl. 11:00 Utfor
  • Søndag kl. 10:30 Super-G

Som tidligere år har vi stand på arenaområdet og vi håper å se så mange som mulig innom for varm suppe, varm saft og en hyggelig prat. Lørdag etter blomstersermonien kommer Kjetil Jansrud til standen vår for å signere autografer!

Følg oss på Facebook å få muligheten til å vinne VIP-billetter og heiskort til denne spektakulære helga! VIP-billettene inkluderer inngang til VIP-teltet samt tribuneplass under lørdagens utfor-renn.

Markedskommentar uke 43 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 21,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 19,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er 18,5 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Tilsvar til Forbrukerrådets pressemelding 21.10.2020

Forbrukerrådet sendte 21.10.2020 ut en pressemelding om at 29 strømselskap klages inn for ulovlige avtaler. Gudbrandsdal Energi AS ber Forbrukerrådet dementerer dette grunnet feilaktige opplysninger.

Les mer

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?