01.02.2017

Gudbrandsdal Energi, dere er gode!


(Bytt.no) Bytt.no mottok i 2016 over 5000 kundeomtaler fordelt på 187 norske selskaper i ni ulike bransjer tilknyttet personlig økonomi. Av alle selskapene listet på Bytt.no er det spesielt fire selskaper som har utmerket seg med særdeles gode tilbakemeldinger fra det norske folk. Det er en glede å meddele at Gudbrandsdal Energi utmerker seg som ett av totalt fire selskaper som har kvalifisert seg til å motta prisen som en av Bytt.no brukernes kundefavoritter 2016.

Utmerkelsen som kundefavoritt 2016 vil fra nå av være synlig på Gudbrandsdal Energi sin profil på Bytt.no, slik at alle våre fremtidige besøkende enkelt kan se denne velfortjente utmerkelsen dere har fått basert på forbrukernes tilbakemeldinger om Gudbrandsdal Energi i 2016.

Gratulerer som ett av kun fire selskap på Bytt.no med utmerkelsen kundefavoritt 2016.

Vi håper den gode trenden fortsetter!

Bytt.no - Daniel August Fritzman

Markedskommentar uke 41 2019

Denne uken startet med en høy systempris på hele 44,1 øre/kWh, den høyeste systemprisen på nesten seks måneder. Lite vind, lavt tilsig kombinert med lave temperaturer som resulterte i høyt forbruk var årsaken til den høye systemprisen.

Les mer

Flytende vindkraft opptil fem ganger dyrere enn landvind

Norgessjef Ben Bjørke i Siemens Gamesa mener det er realistisk med bunnfast havvind på norsk sokkel, men at det er behov for stor skala dersom en skal få ned kostnadene for flytende havvind.

Les mer

Regjeringen jekker elavgiften til 16,13 øre/kWh

Etter å ha kuttet elavgiften med ett øre i statsbudsjettet i fjor, vil regjeringen nå øke avgiften med 1,9 prosent til 16,13 øre/kWh.

Les mer

Markedskommentar uke 40 2019

I forrige uke ble gjennomsnittsprisen for Østlandet (NO1) 31,4 øre/kWh, denne uken blir prisen rundt 35 øre/kWh som for det meste skyldes høyere forbruk etter hvert som gradestokken kryper mot kuldegrader.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?