01.02.2017

Gudbrandsdal Energi, dere er gode!


(Bytt.no) Bytt.no mottok i 2016 over 5000 kundeomtaler fordelt på 187 norske selskaper i ni ulike bransjer tilknyttet personlig økonomi. Av alle selskapene listet på Bytt.no er det spesielt fire selskaper som har utmerket seg med særdeles gode tilbakemeldinger fra det norske folk. Det er en glede å meddele at Gudbrandsdal Energi utmerker seg som ett av totalt fire selskaper som har kvalifisert seg til å motta prisen som en av Bytt.no brukernes kundefavoritter 2016.

Utmerkelsen som kundefavoritt 2016 vil fra nå av være synlig på Gudbrandsdal Energi sin profil på Bytt.no, slik at alle våre fremtidige besøkende enkelt kan se denne velfortjente utmerkelsen dere har fått basert på forbrukernes tilbakemeldinger om Gudbrandsdal Energi i 2016.

Gratulerer som ett av kun fire selskap på Bytt.no med utmerkelsen kundefavoritt 2016.

Vi håper den gode trenden fortsetter!

Bytt.no - Daniel August Fritzman

Rapport: Vind- og solkapasitet vil dobles i Sverige før 2030

Fornybarkapasiteten, ekskludert vannkraft, i Sverige er ventet å øke fra 14,8 GW i 2019 til 30,4 GW i 2030, ifølge en ny rapport fra Global Data.

Les mer

Elsikkerhet i Landbruket - Energisenteret

Visste du at nærmere syv av ti branner i landbruket har en elektrisk årsak? Det har Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark tenkt å gjøre noe med.

Les mer

Markedskommentar uke 26 2019

Spotprisene har i uke 26 vært på samme nivå som i forrige uke og har ligget rundt 30 øre/kWh, med mindre variasjoner fra dag til dag.

Les mer

Markedskommentar uke 24 2019

Etter flere uker med store nedbørsmengder er den hydrologiske balansen forbedret med rundt 6 TWh siden starten av juni. Denne uken vil mest sannsynlig ende på normale nedbørsmengder i Norge, men bare rundt halvparten av normalen i Sverige. Fremtidsmarkedet har svekket seg med nesten 2 øre i fronten og rundt et halvt øre på de lengre kontraktene.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?