01.02.2017

Gudbrandsdal Energi, dere er gode!


(Bytt.no) Bytt.no mottok i 2016 over 5000 kundeomtaler fordelt på 187 norske selskaper i ni ulike bransjer tilknyttet personlig økonomi. Av alle selskapene listet på Bytt.no er det spesielt fire selskaper som har utmerket seg med særdeles gode tilbakemeldinger fra det norske folk. Det er en glede å meddele at Gudbrandsdal Energi utmerker seg som ett av totalt fire selskaper som har kvalifisert seg til å motta prisen som en av Bytt.no brukernes kundefavoritter 2016.

Utmerkelsen som kundefavoritt 2016 vil fra nå av være synlig på Gudbrandsdal Energi sin profil på Bytt.no, slik at alle våre fremtidige besøkende enkelt kan se denne velfortjente utmerkelsen dere har fått basert på forbrukernes tilbakemeldinger om Gudbrandsdal Energi i 2016.

Gratulerer som ett av kun fire selskap på Bytt.no med utmerkelsen kundefavoritt 2016.

Vi håper den gode trenden fortsetter!

Bytt.no - Daniel August Fritzman

Bytte av strømmålere har vært en suksess

97 prosent av alle målepunkter i Norge har fått ny strømmåler per januar 2019, ifølge ny statusrapport fra NVE. Investeringskostnadene er også 1 milliard kroner lavere enn forventet.

Les mer

Markedskommentar mai 2019

Hydrologisk balanse var tidlig i mai dårligere enn på samme tid enn i fjor. Nedbør de siste dagene samt varsler om mer nedbør fremover vil dog være med å bedre denne.

Les mer

Markedskommentar uke 19 2019

I løpet av ukens seks første dager har systemprisen variert mellom 40 og 43 øre/kWh, mot 28-40 øre/kWh tilsvarende dager i forrige uke.

Les mer

Bygger Nordens største batteri

Det finske vindkraftselskapet TuuliWatti Oy bygger Nordens største batteri til 3,5 millioner euro i vindparken Viinamäki i Finland.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?