Hjem > Siste nytt > Gudbrandsdal Energi Mobil fyller ETT år!

Gudbrandsdal Energi Mobil fyller ETT år!

Publisert 12.03.2020, sist oppdatert 03.10.2023

Fredag 13. mars feirer vi ettårsdagen til Gudbrandsdal Energi Mobil, Innlandets første- og eneste mobiloperatør. Gudbrandsdal Energi Mobil ble lansert nasjonalt i mars 2019, etter ett års prøvedrift med om lag 200 utvalgte lokale pilotkunder. Vårt kundesenter og støtteapparat var da klare til å ta fatt på oppgaven med å betjene mange flere mobilkunder fra hele landet, i konkurranse med store og erfarne mobiloperatører.

Fredag 13. mars feirer vi ettårsdagen til Gudbrandsdal Energi Mobil, Innlandets første- og eneste mobiloperatør.

Gudbrandsdal Energi Mobil ble lansert nasjonalt i mars 2019, etter ett års prøvedrift med om lag 200 utvalgte lokale pilotkunder. Vårt kundesenter og støtteapparat var da klare til å ta fatt på oppgaven med å betjene mange flere mobilkunder fra hele landet, i konkurranse med store og erfarne mobiloperatører.

Ny kompetanse og nye arbeidsplasser var tilført Gudbrandsdal Energi og med konkurransedyktige produkter og priser, full Telenordekning og strømkunderabatt lå alt til rette for en spennende reise.

Nå, etter ett år med normal drift og med langt flere mobilkunder, har vi høstet mye læring og gjort oss mange positive erfaringer. Vi har blitt godt mottatt i markedet og fått mange positive tilbakemeldinger på våre mobilprodukter og -tjenester fra en stadig økende kundemasse. 

Vårt kundesenter, som i en årrekke har vært rangert som landets beste (ref. Norsk Kundebarometer, BI) i strømbransjen, har nå blitt "varme i trøya" og leverer samme suverene kundeservice til våre mobilkunder som til våre strømkunder.

OMTALE I MEDIA

Våren 2019 ble abonnementet vårt, Leve 6 GB, kåret av Tek.no til "beste mobilabonnement middels data". Dette er et av våre mest populære produkter.

Vi lanserte nesten samtidig også abonnementserien "Verdensborger BETA", som gir kundene samme roamingfrihet i USA, Thailand og Sveits som i EU/EØS. Også dette fikk positiv omtale hos Tek.no.

VI FEIRER MED KAMPANJE OG GAVEKORT

Vi markerte ettårsdagen til Gudbrandsdal Energi Mobil ved å tilby to gratis månedsavgifter ved nytegning av abonnement. 

Tilbudet gjaldt ikke ved endring av eksisterende Gudbrandsdal Energi Mobil-abonnement. Forbruk og tjenester ut over det som er inkludert i abonnementet blir fakturert etterskuddsvis, også for de som benytter seg av kampanjekoden.

Vi feiret også ettårsdagen med  trekning av 10 gavekort på to gratis månedsavgifter for eksisterende Gudbrandsdal Energi Mobil kunder (pr 12. mars 2020). Ti vinnerne av gavekort mottok en hyggelig e-post fra oss og ble kunngjort på gemobil.no (navn på vinner og abm.type) og ble fakturert i april og mai kun for forbruk og tjenester, ut over det som er inkludert i abonnementet.


Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?