Hjem > Siste nytt > Gudbrandsdal Energi Nett AS reduserer nettleia

Gudbrandsdal Energi Nett AS reduserer nettleia

Publisert 19.03.2020, sist oppdatert 19.03.2020

I følge en pressemelding sendt ut i dag, 19.03.2020 reduserer Gudbrandsdal Energi Nett nettleia for både privatkunder og bedriftskunder. Gudbrandsdal Energi Nett (GE Nett) skriver at de er bekymret for at mange privatkunder og bedrifter vil få likviditetsutfordringer som følge av korona-epidemien. For oss er det viktig å gjøre det vi kan for å hjelpe alle våre kunder i den vanskelige situasjonen, heter det i pressemeldingen.

I følge en pressemelding sendt ut i dag, 19.03.2020 reduserer Gudbrandsdal Energi Nett nettleia for både privatkunder og bedriftskunder.

Gudbrandsdal Energi Nett (GE Nett) skriver at de er bekymret for at mange privatkunder og bedrifter vil få likviditetsutfordringer som følge av korona-epidemien. For oss er det viktig å gjøre det vi kan for å hjelpe alle våre kunder i den vanskelige situasjonen, heter det.

GE Nett vil bidra i den nasjonale dugnaden gjennom å redusere nettleia for alle nettkunder med ca. 30 % for perioden mars, april og mai. Dette gjelder den delen av nettleia som nettselskapet kan bestemme. Statlige skatter og avgifter kan ikke GE Nett endre.

Nettkundene vil se reduksjonen på fakturaene som kommer i april, mai og juni. Tiltaket innebærer at nettleia blir redusert med ca. 12 millioner kroner i denne perioden.

GE Nett distribuerer strøm til ca. 21.000 nettkunder, og har allerede lav nettleie. Selskapet hadde i 2019 landets laveste nettleie.

Gudbrandsdal Energi-konsernet er eid av kommunene Øyer, Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron.

Kontaktperson: Konsernsjef Per Oluf Solbraa, mobil 958 23 274

Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?