Hjem > Siste nytt > Fornøyde kunder ble fornøyde vinnere

Fornøyde kunder ble fornøyde vinnere

Publisert 20.04.2021, sist oppdatert 20.04.2021

- Enkelt, oversiktlig og gode avtaler, oppsummerer Cecilie Skinstad når hun beskriver hva som er bra med å være strømkunde hos Gudbrandsdal Energi (GE). Hun er en av tre vinnere av GE’s vervekonkurranse.


- Som kunde er det veldig lett å finne informasjonen en trenger, og en får nyttige e-poster med påminnelser og god informasjon. Det er veldig brukervennlig, og det er en stor fordel for strøm er jo ganske komplisert, sier Cecilie. 

24- åringen er bosatt i Oslo, og er veldig fornøyd med Gudbrandsdal Energi som strømleverandør. Sammen med Ove Buvik (56) fra Holter og Øyvind Andersen (52) fra Oslo har hun vervet flest nye kunder i februar og mars, og de tre deler førsteplassen i vervekonkurransen som gikk fram til 1. april. God kundeservice og veldig enkelt 

- Gudbrandsdal Energi har god kundeservice og fin app som fungerer fint og som gir god oversikt. Det er lett og oversiktlig, både å følge med på strømpriser og bytte avtaler. Det er veldig enkelt, forklarer Ove Buvik og legger til at han er veldig fornøyd strømkunde. 

Det samme sier Øyvind Andersen. 

- Det er gjennomgående stabile og gode priser, og ryddig. Aldri noe tull. Jeg er kjempefornøyd! 

De tre vinnerne av vervekonkurransen deler premiepotten på 10 000 kroner. 


Verv en venn og reduser strømregningen din

Vervekonkurransen vår er avsluttet for denne gang, men du kan fortsatt verve venner og få 300 kroner i velkomstbonus for hver ny strømkunde du verver. 

Les mer om Verv en venn.

Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?