Hjem > Hvorfor smartlade?

Hvorfor smartlade?

Vi i Gudbrandsdal Energi gjør det enkelt og økonomisk å lade bilen. Med smartlading trenger du bare å legge inn i appen når bilen din skal være fulladet og deretter tar den seg av resten. Appen planlegger ladingen slik at den skjer i de rimeligste timene og uten at du trenger å tenke på detaljene. 


15-20 prosent lavere pris

Avhengig av svingningene gjennom dagen kan de fleste oppnå 15 – 20 prosent lavere pris på ladestrømmen ved å benytte seg av smartlading. Flest mulig ladedager i en måned gir også mest besparelse sammenlignet med færre og lengre ladeøkter.

Kom i gang med smartlading på 1 - 2 - 3


Ikke alltid rimeligst på natten

Nattlading er ofte benyttet da det som regel er rimeligst om natten, men dette stemmer ikke alltid. Med større variasjoner på grunn av solkraft kan det være rimeligere å lade senere på dagen. Så lenge laderen er tilkoblet og dette er innenfor tidsrommet i ladeplanen så tar smartlading høyde for dette.


Se forbruk og kostnad i appen

I appen får du full oversikt over ladekostnader og antall kWh ladet. Statistikken gir deg oversikten brutt ned i døgn, måneder og år. Du har også muligheten til å se kostnaden fordelt på strømpris, påslag og nettleie. Smartlad via ladeboks eller direkte mot bil

Du kan velge om du ønsker å smartlade direkte mot bilen eller via ladeboks.
Her kan du se bilmerkene vi støtter.

 Vi har i dag støtte for disse ladeboksene: Charge Amps, EO, EVBox, Easee, Wallbox og Zaptec.

Fjernstyring av ladeboksen sikrere og mer pålitelig, da den er spesialutviklet for dette formålet og alltid har dekning. Ved å smartlade via ladeboksen vil det også tas høyde for nettleieprisene. 


Ikke kunde ennå, og nysgjerrig på vår smartlading?

Ta en prat med oss!

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?