Hjem > Smartlading

Smartlading

Vi i Gudbrandsdal Energi ønsker å hjelpe deg med å bruke strøm på en bærekraftig måte, samtidig som det skal være enkelt og tidsbesparende. Smartlading med ladeboks gir enda flere muligheten til å smartlade elbilen og redusere sine ladekostnader. Den forbedrede tjenesten tar også høyde for nettleiepriser.

Slik kommer du i gang


Koble til bilen og laderen din i appen. Vi har i dag støtte for Charge Amps, EO, EVBox, Easee, Wallbox og Zaptec. Bilene som støttes ser du her.Sett opp din personlige ladeprofil tilpasset din hverdag med hjelp av de ulike innstillingene i appen. Len deg tilbake og nyt full oversikt i appen, imens bilen din lader på de rimeligste timene.Fjernstyring av ladeboks

Nå kan du fjernstyre selve ladeboksen i stedet for å være avhengig av å fjernstyre bilen. Dette gir flere fordeler, spesielt for biler som ikke kan fjernstyres direkte. I tillegg er fjernstyring av ladeboksen sikrere og mer pålitelig, da den er spesialutviklet for dette formålet og alltid har dekning.

Husk å aktivere smartlading kun på laderen, eller på bilen. Tar høyde for nettleieprisen

For å få det totale bildet er det ikke nok å kun se på strømprisen, men man må også se på nettleien.

Ved hjelp av Smartlading med ladeboks kan du lage en ladeprofil i appen vår som tar hensyn til både spotpris og nettleie. Dette sørger for at bilen din lader på det billigste tidspunktet, samtidig som den er ferdig ladet når du skal reise.

Smartlading direkte mot bil

Du kan også smartlade direkte mot bilen dersom du ikke har smart ladeboks. Dette krever at bilen har støtte for smartlading.

Merk at denne funksjonen ikke tar høyde for nettleieprisene.

Her kan du se oversikten over hvilke biler som støttes.

Bli strømkunde hos oss i dag og reduser ladekostnadene ved hjelp av smartlading. 


Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?