Hjem > SmartVVB

SmartVVB

Spar penger på smart oppvarming av vann med SmartVVB. Løsningen er enkel å ta i bruk og passer til de fleste typer varmtvannsberedere.

Målet vårt er å hjelpe deg med å spare så mye som mulig på strømmen. I samarbeid med Wattlet AS, et selskap på Lillehammer, har vi nå lansert et helt nytt verktøy som kan spare deg for tusenlapper årlig – uten at du trenger å løfte en finger! SmartVVB flytter oppvarming til de rimeligste timene og reduserer forbruket. Dette er bra for både miljøet og lommeboken.

Enhetene vil bli levert med veggbrakett og installasjonsinstrukser for elektriker.Slik fungerer SmartVVB

  • SmartVVB henter timepriser for hele Europa, og planlegger automatisk når varmtvannsberederen skal starte de neste 24 timene.
  • Den har en sensor som følger med på at temperaturen på vannet alltid er høy nok til å forebygge risiko for legionella, og sørge for at du har varmt vann klart til bruk.
  • SmartVVB måler vanntemperatur og strømforbruk, slik at du etter hvert vil kunne følge med på beregnet forbruk av varmtvann og daglig kostnadsbesparelse i appen til Gudbrandsdal Energi. Frem til dette er på plass i appen, så kan det sees på egen nettside. 
  • SmartVVB vil kreve montering av elektriker, og vil deretter utnytte de billigste timene uten at du trenger å gjøre noe. Med dagens priser kan man forvente en reduksjon i strømkostnadene på 1.500 – 5.000 kroner i året.
  • Produktet er testet av Nemko, som betyr at det har vært gjennom omfattende tester for å sikre at det er trygt å installere og bruke.

Når tjenesten er integrert i vår app vil du med SmartVVB få full oversikt over din varmtvannsbereder.
Du vil kunne se status, temperatur og sette ønsket driftsmodus på berederen.
Frem til dette er på plass i appen, kan det sees på en egen nettside. Vi har hatt god hjelp av pilotkunder som har testet SmartVVB for oss.
Les om da Tore testet SmartVVBHei, kan jeg hjelpe deg med noe?