Hjem > Våre tjenester og verktøy

Våre tjenester og verktøy

Våre kunder har tilgang på en rekke tjenester og verktøy som bidrar til å redusere strømutgiftene.

De fleste tjenestene er tilgjengelig via appen, som også gir deg full oversikt over eget forbruk og kostnader. Vi har et mål om at våre kunder skal kunne bruke 30% mindre strøm. Ved å redusere strømforbruket påvirkes også nettleien, som da blir lavere. I tillegg er det bra for miljøet!

Se også: Slik bruker du appen

Last ned appen

Timepriser

Har du spotprisavtale ser du hva du betaler for strømmen nå samt morgensdagens strømpriser (etter klokka 16). Denne informasjonen kan du bruke aktivt for å flytte strømforbruket unna de dyreste timene.

Varsel om høye strømpriser

Få pushvarsel rett på telefonen om unormalt høye strømpriser, slik at du kan unngå å bruke strøm når den er som dyrest (gjelder spotprisavtaler).

Puls - sanntidsmåling av strømforbruk

Puls gir deg informasjon om strømforbruket ditt i sanntid. Det gjør det lettere å forstå hvilke enheter som trekker mest strøm i huset ditt, og dermed enklere å senke forbruket.

Du ser hvor mye strøm du har brukt hittil i dag og hva det har kostet. Ved å aktivere forbruksvarsel i appen kan du også få hjelp til å holde nettleien lavest mulig. Da vil du få varsel når du krysser en effektgrense. 

Vi jobber også med automatisk justering av ladestrøm til elbiler, og smartere bruk av egenprodusert strøm for de som har et solcelleanlegg.

Les mer

Forbruksanalyse

Få en detaljert forbruksanalyse og bruk innsikten til å forstå eget strømforbruk og hvordan du kan bruke mindre strøm.

Les mer

Smartlading av elbil

Gjennom appen får du også en av markedets beste løsning for smartlading av elbil. Den gir automatisk besparelse hver gang du lader. 

Les mer

Kommer snart! Strømsparerådgivning 

Ved å booke time med strømsparerådgiver får du innføring i bruk av appen og hvordan bruke app som et verktøy for å redusere strømforbruket. Vi går igjennom typiske strømtyver og ditt forbruksmønster. Vi viser deg hvordan du kan følge med på strømpriser og hvordan du kan bruke appen til din fordel. 

Les mer

Utlån av termisk kamera

I det vinterkalde Norge er varmelekkasje fra boligene våre den største strømtyven vi har. Som første strømselskap i Norge hjelper vi deg å finne ut hvor ditt hus lekker varme ved å låne deg et termisk kamera.

* Tjenesten vil bli tilgjengelig igjen høsten 2023 og krever at du har Spare-abonnement.

Les mer

Så mye kan du spare!

Med utgangspunkt i strømprisene i 2021 viser beregninger at du vil spare 5 310 kroner ved et årsforbruk på 15 000 kWh, dersom du reduserer forbruket med 30%. I regnestykke har vi brukt en snittpris på 1,18 kroner per kilowattime.

Har du et forbruk på 25.000 kWh i året kan du spare 8.850 kroner.

Ved et forbruk på 35.000 kWh kan du spare 12.390 kroner.


Nye funksjoner lanseres fortløpende. Vi jobber hele tiden for å gjøre ditt kundeforhold enklere og gjøre det lettere for deg å redusere både strømforbruk og -kostnader.

Bli strømkunde her

Tjenester vi jobber med: 

  • Smart varmestyring
  • Smart vannvarming
  • Smartlading via ladeboks

Forventet lansering i løpet av 2023

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?