Hjem > Våre tjenester og verktøy

Våre tjenester og verktøy

Våre kunder har tilgang på en rekke tjenester og verktøy som bidrar til å redusere strømutgiftene.

De fleste tjenestene er tilgjengelig via appen, som også gir deg full oversikt over eget forbruk og kostnader. Vi har et mål om at våre kunder skal kunne bruke 30% mindre strøm. Ved å redusere strømforbruket påvirkes også nettleien, som da blir lavere. I tillegg er det bra for miljøet!

Se også: Slik bruker du appen

Last ned appen
Smartlading av elbil - også med ladeboks

Gjennom appen får du også en av markedets beste løsning for smartlading av elbil. Den gir automatisk besparelse hver gang du lader. 

Les merStrømsparerådgivning 

Ved å booke time med strømsparerådgiver får du innføring i bruk av appen og hvordan bruke app som et verktøy for å redusere strømforbruket. Vi går igjennom typiske strømtyver og ditt forbruksmønster. Vi viser deg hvordan du kan følge med på strømpriser og hvordan du kan bruke appen til din fordel. 

Les merPuls - sanntidsmåling av strømforbruk

Puls gjør det lettere å forstå hvilke enheter som trekker mest strøm i huset ditt, og dermed enklere å senke forbruket. Du ser hvor mye strøm du har brukt hittil i dag og hva det har kostet. 

Les merForbruksanalyse

Få en detaljert forbruksanalyse og bruk innsikten til å forstå eget strømforbruk og hvordan du kan bruke mindre strøm.

Les merVarsel om morgendagens strømpriser

Få pushvarsel rett på telefonen om morgendagens strømpriser.Utleie av termisk kamera

I det vinterkalde Norge er varmelekkasje fra boligene våre den største strømtyven vi har. Som første strømselskap i Norge hjelper vi deg å finne ut hvor ditt hus lekker varme ved å leie deg termisk kamera.

Les merNye funksjoner lanseres fortløpende. Vi jobber hele tiden for å gjøre ditt kundeforhold enklere og gjøre det lettere for deg å redusere både strømforbruk og -kostnader.

Bli strømkunde her

Tjenester vi jobber med: 

  • Smart varmestyring
  • Smart vannvarming
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?