Hjem > Puls - se strømforbruket ditt i sanntid

Puls - se strømforbruket ditt i sanntid

Som første strømselskap i Norge leier vi ut pulsmålere til kunder.

Puls gir deg informasjon om strømforbruket ditt i sanntid, og vil bli et viktig verktøy i tiden som kommer.
Det kan eksempelvis være varsling om unormalt høyt strømforbrukPriser og vilkår

Månedspris for leie av Puls: kr 39,- + frakt kr 110,- (engangsbeløp). 

Pulsmåleren vi tilbyr er utviklet av det norske selskapet NxtEnergy. Inni boksen sitter et sim-kort, som sender data via mobilnettet (4G eller 5G). Derfor betaler du en fast månedsavgift. Det betyr også at du ikke avhengig av wi-fi for å få pulsmåleren til å fungere. 

Du bestiller enkelt Puls ved å logge deg inn på Min side/app og klikke på "Legg til" på hjemskjermen. 

Vilkår for leie av Puls finner du her.Enkel oppkobling

For de fleste av oss faller det ikke akkurat naturlig å plugge noe inn i sikringsskapet, men pulsmåleren klarer du fint å koble til selv. Du trenger ingen elektriker.

Det eneste du må gjøre er å be netteieren din om å åpne HAN-porten på strømmåleren din. Når denne er åpen, kan du koble til pulsmåleren ved å plugge ledningen til strømmåleren.


Få varsel ved unormalt høyt strømforbruk

Ved hjelp av Puls kan du sette opp varsling i appen dersom ditt forbruk overstiger en satt grense. Forbruksgrensen setter du ut fra din netteiers fastledd eller en egendefinert verdi. 


Du har muligheten til å velge mellom to ulike varslingsprofiler.

Den ene profilen er tilpasset deg som har god kontroll på strømforbruket og muligheten til å enkelt kunne justere forbruket for å holde deg under grensen. Den andre profilen passer best for den som ikke har disse mulighetene og trenger litt mer hjelp.


Forbruksvarselet gjør det enklere holde seg innenfor et bestemt trinn i netteiers fastledd og dermed redusere unødvendige kostnader. 

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?