Hjem > Siste nytt > Fra 31. mai kan du smartlade med ladeboks

Fra 31. mai kan du smartlade med ladeboks

Halvard Hermansen
Publisert 25.05.2023, sist oppdatert 26.05.2023

Smartlading med ladeboks gir enda flere muligheten til å smartlade elbilen og redusere sine ladekostnader. Den forbedrede tjenesten tar også høyde for nettleiepriser.

Vi i Gudbrandsdal Energi ønsker å hjelpe deg med å bruke strøm på en bærekraftig måte, samtidig som det skal være enkelt og tidsbesparende. Fra den 31. mai kan du smartlade via ladeboksen din hos oss.

Hva er nytt?
Nå kan du fjernstyre selve ladeboksen i stedet for å være avhengig av å fjernstyre bilen. Dette gir flere fordeler, spesielt for biler som ikke kan fjernstyres direkte. I tillegg er fjernstyring av ladeboksen sikrere og mer pålitelig, da den er spesialutviklet for dette formålet og alltid har dekning. Du trenger ikke bekymre deg for at bilen din ikke lader riktig på grunn av kommunikasjonsproblemer mellom appen og bilen.


Tar høyde for nettleieprisen
For å få det totale bildet er det ikke nok å kun se på strømprisen, men man må også se på nettleien.
Ved hjelp av Smartlading med ladeboks kan du lage en ladeprofil i appen vår som tar hensyn til både spotpris og nettleie. Dette sørger for at bilen din lader på det billigste tidspunktet, samtidig som den er ferdig ladet når du skal reise.Slik kommer du i gangKoble til laderen din i appen. Vi har i dag støtte for Charge Amps, EO, EVBox, Easee, Wallbox og Zaptec.


Sett opp din personlige ladeprofil tilpasset din hverdag med hjelp av de ulike innstillingene i appen. 


Len deg tilbake og nyt full oversikt i appen, imens bilen din lader på de rimeligste timene.
Hva skjer videre?
Vi i Gudbrandsdal Energi vet at våre kunder er opptatt av å spare strøm, spesielt med dagens vekslende strømpriser. Derfor utvikler vi løsninger som gjør det enkelt å styre strømforbruket. Smartlading med ladeboks er det første skrittet mot en fremtid der alt strømforbruk kan styres og optimaliseres direkte i appen. Du kan bruke mer tid på andre ting i stedet for å bekymre deg for strømforbruket ditt.

Vi jobber nå med en løsning for effektstyring og at ladeplan tar høyde for solproduksjonen din dersom du har installert solceller.


Bli kunde hos oss i dag og vær klar til smartlading med ladeboks lanseres 31.05.23!Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?