Hjem > Timepriser i appen

Timepriser i appen


Spotprisen varierer gjennom hele døgnet og til tider kan variasjonen mellom de rimeligste timene og de dyreste være store. 
I appen vår får du full oversikt over timeprisene. Dette gjør det enklere for deg å utnytte de rimeligere timene slik at din totale kostnad blir redusert.


I appen har du tilgang til timeprisene for inneværende dag og morgendagen (tilgjengelig fra 13:00)


Denne oversikten kan benyttes til å planlegge energikrevende aktivitet for å redusere kostnadene.
Fargen på grafen avhenger om prisen er over eller under dagens gjennomsnittpris. I oversikten under strømgrafen vises et sammendrag av prisen for den valgte dagen.

Ved å slå på funksjonen «vis nettleie» vil energileddet i nettleien legges til i prisen.Dersom du har Puls vil forbruket i grafen oppdateres hver hele time gjennom dagen.

Denne gir deg også oversikt over «Kostnad i dag» og fordelingen mellom strømpris, påslag og nettleie.


Fra 1. september kan du nå se timepriser inkludert strømstøtte direkte i appen din. Dette gir deg en bedre forståelse av strømkostnadene dine, da strømstøtten nå beregnes time for time, ikke lenger som månedlig gjennomsnittspris.

Les mer og se hvordan du skrur på funksjonen her.


Våre tjenester hjelper deg med å dra nytte av de rimeligste timene i døgnet. Dette innebærer flytting av forbruk eller rett og slett gi deg bedre oversikt over strømforbruket i hjemmet ditt. 

Noen av tjenestene vi tilbyr er:
Smartlading av elbil - også med ladeboks

Gjennom appen får du også en av markedets beste løsning for smartlading av elbil. Den gir automatisk besparelse hver gang du lader. 

Les mer


Puls - sanntidsmåling av strømforbruk

Puls gjør det lettere å forstå hvilke enheter som trekker mest strøm i huset ditt, og dermed enklere å senke forbruket. Du ser hvor mye strøm du har brukt hittil i dag og hva det har kostet. 

Les merStrømsparerådgivning 

Ved å booke time med strømsparerådgiver får du innføring i bruk av appen og hvordan bruke app som et verktøy for å redusere strømforbruket. Vi går igjennom typiske strømtyver og ditt forbruksmønster. Vi viser deg hvordan du kan følge med på strømpriser og hvordan du kan bruke appen til din fordel. 

Les merHei, kan jeg hjelpe deg med noe?