Dette lurer flest kunder på

Det er mange som kontakter oss for tiden så ventetid kan måtte påregnes. Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene og svarene på en egen side.

-> Klikk her for å se om ditt spørsmål besvares.

Hjem > Stilling ledig

Stilling ledig

Vi har for tiden 0 stillinger utlyst:


Gudbrandsdal Energi er et nasjonalt strømselskap med hovedkontor på Vinstra i Gudbrandsdalen. Vi har satt oss et hårete mål: Vi skal hjelpe kundene våre å bruke 30 % mindre strøm. For å lykkes trenger vi både de smarteste verktøyene, og de flinkeste folka.

At vi bruker mindre strøm, handler ikke bare om økonomi for folk flest. Det er også en måte å leve mer bærekraftig på, noe som blir stadig viktigere for de fleste av oss.

Vi mener det er vår plikt å bidra til at vi forbruker mindre av en viktig ressurs som strøm. Lykkes vi får vi flere fornøyde kunder med på laget.

Vi tar service på alvor, og har levert en kvalitet som har gitt GE sammenhengende topplasseringer på Norsk Kundebarometer i over et tiår.

I Gudbrandsdal Energi har vi et pulserende miljø med engasjement for god service, mye kreativitet og god takhøyde.

Energibransjen er i endring, og vi er bare ved begynnelsen av vår reise. GE skal lede an i utviklingen av digitale løsninger og nye smarte tjenester for strømkunder over hele landet. Da trenger vi deg som er nysgjerrig og vil bidra til å skape en bedre hverdag for våre kunder. 

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at vi ikke ønsker å bli kontaktet av annonseselgere eller rekrutteringsselskaper. 


Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?