Dette lurer flest kunder på

Det er mange som kontakter oss for tiden så ventetid kan måtte påregnes. Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene og svarene på en egen side.

-> Klikk her for å se om ditt spørsmål besvares.

Hjem > Ulike betalingsmåter

Ulike betalingsmåter

Hos Gudbrandsdal Energi kan du selv velge hvordan du vil betale din faktura.

Du kan velge mellom:

  • Giro
  • E-postfaktura
  • eFaktura
  • Avtalegiro

Giro

Faktura sendt til deg i posten. Her påløper et papirgebyr på 49 kroner. 

E-postfaktura: 

Du får faktura tilsendt til e-postadressen du har registrert hos oss. I e-posten du mottar er det en lenke til din kundeside, hvor du finner fakturainformasjonen. 

eFaktura:

Med eFaktura blir fakturaen din tilgjengelig i din nettbank. eFaktura bestilles/avbestilles i din nettbank, eller du kan opprette det via Min side. Har du Alltid eFaktura vil du automatisk få eFaktura fra oss. 

AvtaleGiro:

Med AvtaleGiro blir fakturabeløp automatisk trukket fra din konto på forfallsdato. AvtaleGiro bestilles/avbestilles normalt i din bank eller nettbank, eller du kan opprette det via Min side. Avtalegiro vil alltid være i kombinasjon med enten giro, eFaktura eller e-postfaktura. 

Den mest kostnadseffektive betalingsmåten for oss er e-postfaktura i kombinasjon med AvtaleGiro. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å benytte denne løsningen. 

Merk at noen av våre produkter forutsetter at det opprettes både AvtaleGiro og eFaktura/e-postfaktura for å unngå gebyr.


Vår adresse og kontonummer:

Gudbrandsdal Energi
Strandgata 39
2640 Vinstra

Kontonummer: 1503.86.45185

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?