Svar på to aktuelle spørsmål:

Vi fakturerer våre strømkunder etterskuddsvis, for faktisk forbruk (altså ikke forskudds- eller akontofakturering).

Vi tilbyr gjennomfakturering av nettleie og har avtale om dette mot de fleste av landets netteiere. Du får da altså både strøm, nettleie og strømstøtteordningen på samme faktura.

Hjem > Ulike betalingsmåter

Ulike betalingsmåter

Hos Gudbrandsdal Energi kan du selv velge hvordan du vil betale din faktura.

Du kan velge mellom:

  • Giro
  • E-postfaktura
  • eFaktura
  • Avtalegiro

Giro

Faktura sendt til deg i posten. Her påløper et papirgebyr på 49 kroner. 

E-postfaktura: 

Du får faktura tilsendt til e-postadressen du har registrert hos oss. I e-posten du mottar er det en lenke til din kundeside, hvor du finner fakturainformasjonen. 

eFaktura:

Med eFaktura blir fakturaen din tilgjengelig i din nettbank. eFaktura bestilles/avbestilles i din nettbank. Har du Alltid eFaktura vil du automatisk få eFaktura fra oss. 

AvtaleGiro:

Med AvtaleGiro blir fakturabeløp automatisk trukket fra din konto på forfallsdato. AvtaleGiro bestilles/avbestilles normalt i din bank eller nettbank, eller du kan opprette det via Min side. Avtalegiro vil alltid være i kombinasjon med enten giro, eFaktura eller e-postfaktura. 

Den mest kostnadseffektive betalingsmåten for oss er e-postfaktura i kombinasjon med AvtaleGiro. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å benytte denne løsningen. 

Merk at noen av våre produkter forutsetter at det opprettes både AvtaleGiro og eFaktura/e-postfaktura for å unngå gebyr.


Vår adresse og kontonummer:

Gudbrandsdal Energi
Strandgata 39
2640 Vinstra

Kontonummer: 1503.86.45185

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?