Hjem > Trumf

Trumf

Som Trumf-medlem kan du spare 2% medlemsbonus på strømforbruket ditt. 

Trumf Strømavtale - GE spot er en spotprisavtale der du betaler for spotprisen og et påslag på 3,75 øre/kWh de første 6 månedene. Etter 6 måneder endres påslaget til 7,5 øre/kWh. Myndighetspålagte el-sertifikater er inkludert i påslaget.

Strømavtalen gir 2% medlemsbonus på strømforbruket. Som ny* kunde får du i tillegg 225 kroner i velkomstbonus per strømavtale.

Informasjon om bonusutbetaling, klikk her!

Avtalen har ikke fastbeløp eller bindingstid, og forutsetter at det opprettes både AvtaleGiro og eFaktura/e-postfaktura.

Har du spørsmål om Trumf Strømavtale? Spør vår chatbot!

* Egne betingelser gjelder. Se avtalevilkår. 


Bestill Trumf Strømavtale - GE Spot her


Dette er Trumf:


Trumf er et fordelsprogram eid av NorgesGruppen, hvor du sparer bonus når du handler hos Trumf sine partnere. Det betyr at du kan spare Trumf-bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm, forsikring og netthandel. Bonusen samles på din medlemskonto og kan tas ut for eksempel gjennom overføring til bankkonto eller brukes i butikk.

Det er gratis å bli Trumf-medlem, og du kan enkelt spare med ditt bankkort. Innmelding skjer ved at du registrerer deg på trumf.no. Så snart du har gjort det, vil du – hver gang du handler med bankkortet ditt (el. bankkortene, om du oppgir flere) – automatisk få din bonus registrert. Dersom du betaler med kontanter kan du scanne inn ditt Trumf-kort i kassen.


Bli Trumf-medlem her


Ved avtale om levering av Trumf Strømavtale - GE Spot, gjelder følgende betingelser/vilkår:


Avtalen gjelder for den perioden som er fremforhandlet mellom Innlandskraft/Gudbrandsdal Energi og Trumf. Bestilling av Trumf Strømavtale - GE Spot forutsetter medlemskap i Trumf. 

Gudbrandsdal Energi selger kraften til innkjøpspris pluss et påslag på 3,75 øre/kWh de første 6 månedene. Etter 6 måneder endres påslaget til 7,5 øre/kWh. Myndighetspålagte el-sertifikater er inkludert.

Ved å bestille Trumf Strømavtale - GE Spot mottar nye kunder en velkomstbonus på 225 kroner per strømavtale (målepunkt). Definisjon av ny kunde vil si å ikke ha hatt strømavtale hos strømselskaper eid av Innlandskraft, herunder Gudbrandsdal Energi og/eller Eidsiva Energi, de siste 12 måneder.

En fast medlemsbonus på 2% tilbakebetales kunden og samles på medlemskontoen. Medlemsbonus gis på grunnlag av kundens strømkostnad (betaling for strøm til spotpris og påslag, alt inklusive mva.). Det beregnes ikke bonus på nettleie med tilhørende avgifter. Faktisk oppnådd medlemsbonus i kroner og øre fremkommer tydelig på kundens medlemskonto i Trumf. 

Fakturering gjøres etterskuddsvis, så opptjent bonus vil vises på din medlemskonto hos Trumf ca. en måned etter fakturadato.

Avtalen følger Nord Pool sin spotpris pr. time i det området du bor i. Denne prisen varierer fra time til time i takt med tilbud og etterspørsel. For timesmålte anlegg fakturerer vi derfor ut fra timesverdiene, men dersom du ikke har timesmålt anlegg benytter vi netteiers JIP (forbruksprofil) til avregning.

Avtalen faktureres etterskuddsvis og månedlig.

Avtalen forutsetter at kunden oppretter både AvtaleGiro og e-postfaktura. Som alternativ til e-postfaktura kan man velge eFaktura. Klikk her for informasjon om de ulike betalingsmåtene. Manglende AvtaleGiro og e-postfaktura/eFaktura vil medføre fakturagebyr, henholdsvis kr 49,- og kr 49,-. Betalingsavtaler kan opprettes på Min Side eller i din nettbank.

Denne avtalen er kun beregnet for Trumf medlemmer, dvs. privat husholdning, og gjelder ikke næringsvirksomhet, sameier, borettslag, idrettslag etc. Kunder som avviker fra dette punktet i vilkåret vil bli fakturert i henhold til vår standard Markedskraft avtale uten forutgående varsel.

Dersom ny avtale ikke blir fremforhandlet vil GE endre medlemmets produkt til Markedskraft (Spotpris).

Generelt gjelder standardvilkår fremforhandlet mellom forbrukerombudet og Energi Norge. Disse finner du her.


Bestill Trumf Strømavtale - GE Spot her

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?