Er appen ustabil?

Opplever du at appen vår er ustabil i dag? Vi jobber med vedlikehold og lansering av noen nye tjenester vi tror du vil like.

Vi håper at ting stabiliserer seg snart.

Hjem > Bestill strøm > Strømavtale: Spotpris

Strømavtale: Spotpris

Avtalen passer for deg som ønsker en helt enkel strømavtale. Du betaler spotpris + 1 øre/kWh, og får med en gratis prøveperiode med fri tilgang til utvalgte tjenester i appen.

  • Ingen månedspris
  • Ingen bindingstid
  • Vi tjener 0 kr på strømforbruket ditt
Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Påslag 1
Månedspris 0.00 kr/mnd

Strømavtalen Spotpris følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool, time for time, noe som normalt gir lave priser over tid. Du betaler timeprisen som gjelder for ditt prisområde, når du bruker strømmen.


Avtalen har et påslag på 1 øre per kilowattime, som dekker handelskostnader og lovpålagte elsertifikater. Det betyr at vi ikke tjener penger på strømforbruket ditt. Påslaget garanteres uendret i minst 12 måneder.


Vi vil etter hvert tilby ulike tjenesteabonnement fordi vi vet at kundene har ulike behov. Endelig priser og innhold i de ulike abonnementene er ikke fastsatt ennå, derfor kan vi ikke si noe om dette på nåværende tidspunkt. Du vil få beskjed i god tid før lansering, slik at du kan velge det abonnementet som passer deg best!


Smartlading vil være tilgjengelig for alle fram til da.


Les mer om app og tjenester her.


Har vi avtale med netteieren din, får du strøm og nettleie på samme faktura fra oss.

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?