Dette lurer flest kunder på

Det er mange som kontakter oss for tiden så ventetid kan måtte påregnes. Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene og svarene på en egen side.

-> Klikk her for å se om ditt spørsmål besvares.

Hjem > Bestill strøm > Strømavtale: Spotpris

Strømavtale: Spotpris

Avtalen passer for deg som ønsker en helt enkel strømavtale. Du betaler spotpris + 1 øre/kWh, og får med en gratis prøveperiode med fri tilgang til utvalgte tjenester i appen.

  • Ingen månedspris
  • Ingen bindingstid
  • Vi tjener 0 kr på strømforbruket ditt
Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Påslag 1
Månedspris 0.00 kr/mnd

Strømavtalen Spotpris følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool, time for time, noe som normalt gir lave priser over tid. Du betaler timeprisen som gjelder for ditt prisområde, når du bruker strømmen.


Avtalen har et påslag på 1 øre per kilowattime, som dekker handelskostnader og lovpålagte elsertifikater. Det betyr at vi ikke tjener penger på strømforbruket ditt. Påslaget garanteres uendret i minst 12 måneder.


Avtalen inkluderer en 3 måneders gratis prøveperiode på utvalgte tjenester på Min side/i appen, som kan hjelpe deg å redusere strømforbruk og -kostnader. Per nå gjelder det disse tjenestene:

- Smartlading av elbil
- Timepriser
- Varsel om unormalt høye strømpriser
- Forbruksanalyse
- Økonomioversikt


Les mer om app og tjenester her.


Etter prøveperioden koster disse tjenestene 29 kroner i måneden. Ønsker du fortsatt å bruke tjenestene, må du selv skru på tjenesteabonnementet på Min side eller i appen. 


Har vi avtale med netteieren din, får du strøm og nettleie på samme faktura fra oss.

Andre strømavtaler

Pristak

En strømavtale for deg som vil ha forutsigbarhet. Avtalen har pristak (maksprisgaranti) og jevn strømpris. Avtalen inkluderer også fri tilgang til smarte tjenester som hjelper deg å bruke mindre strøm.

Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Månedspris 29.00 kr/mnd

Fastpris 12 mnd.

Med Fastpris 12 mnd binder du strømprisen for 12 måneder, og betaler det samme uansett markedsutviklingen. Det gir deg forutsigbarhet for strømprisen.

Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Månedspris 29.00 kr/mnd
Se alle våre strømavtaler her
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?