Hjem > Bestill strøm > Strømavtale: GE Trygg

Strømavtale: GE Trygg

GE Trygg er en variabel strømavtale med pristak. Det betyr at du unngår pristoppene samtidig som du får økt trygghet og forutsigbarhet for din strømpris fremover.

  • En garanti mot høye pristopper
  • Jevn pris hele døgnet
  • Stabil og forutsigbar strømpris
Pris 00.00 øre/kWh
Område Hvor bor du?
Fastbeløp 0 kr/mnd

GE Trygg er en variabel strømavtale som gir deg et pristak for strømprisen i en gitt periode. Pristaket for inneværende kvartal: 175,00 øre/kWh.


GE Trygg gir deg: 

En garanti mot  høye pristopper, jevn pris hele døgnet, en stabil og forutsigbar strømpris sammenlignet med spotpris, fleksibilitet og forutsigbarhet; du kan enkelt bytte avtale på Min Side om du ikke er fornøyd med prisen.


Produktet har ingen bindingstid. Avtalen faktureres månedlig, etterskuddsvis.


Pristaket gjelder for et kvartal, det vil si at du som kunde er garantert at prisen ikke vil overstige dette i løpet av de tre månedene pristaket gjelder. Selve pristaket handles etter vurdering av Gudbrandsdal Energi i samråd med handelspartnere.


Innenfor prisperioden kan selve strømprisen endres opp eller ned dersom utviklingen i markedet skulle tilsi det, men prisen vil aldri bli høyere enn pristaket. Eventuelle prisendringer varsles 14 dager i forveien via e-post.

Andre strømavtaler

GE Minispot

Med GE Minispot strømavtale betaler du kun 39 kroner i måneden og 1 øre/kWh i påslag (inkl. i prisen oppgitt under).

Pris 00.00 øre/kWh
Område Hvor bor du?
Fastbeløp 0 kr/mnd

Markedskraft (Spotpris)

Markedskraft spotpris har et påslag på 6,9 øre per kilowattime (inkl. i prisen oppgitt under). Påslaget garanteres i fem år.

Pris 00.00 øre/kWh
Område Hvor bor du?
Fastbeløp 0 kr/mnd
Se alle våre strømavtaler her
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?