Hjem > Bestill strøm > Strømavtale: GE Trygg YS

Strømavtale: GE Trygg YS

GE Trygg YS er en variabel strømavtale med pristak. Det betyr at du unngår pristoppene samtidig som du får økt trygghet og forutsigbarhet for din strømpris fremover.

  • En garanti mot høye pristopper
  • Jevn pris hele døgnet
  • Stabil og forutsigbar strømpris
Pris 00.00 øre/kWh
Pristak 175 øre/kWh
Område Prisområde
Månedspris 0 kr/mnd

GE Trygg YS er en variabel strømavtale som gir deg et pristak for strømprisen i en gitt periode. Pristaket for 4. kvartal: 175,00 øre/kWh.


GE Trygg YS gir deg: 

En garanti mot  høye pristopper, jevn pris hele døgnet, en stabil og forutsigbar strømpris sammenlignet med spotpris, fleksibilitet og forutsigbarhet; du kan enkelt bytte avtale på Min Side om du ikke er fornøyd med prisen.


Produktet har ingen bindingstid.


Pristaket gjelder for et kvartal, det vil si at du som kunde er garantert at prisen ikke vil overstige dette i løpet av de tre månedene pristaket gjelder. Selve pristaket handles etter vurdering av Gudbrandsdal Energi i samråd med handelspartnere.


Innenfor prisperioden kan selve strømprisen endres opp eller ned dersom utviklingen i markedet skulle tilsi det, men prisen vil aldri bli høyere enn pristaket. Eventuelle prisendringer varsles 14 dager i forveien via e-post.

Andre strømavtaler

Spotpris

En strømavtale som følger prisen i strømmarkedet, time for time. Avtalen inkluderer også fri tilgang til smarte tjenester som hjelper deg å bruke mindre strøm. Påslaget er inkludert i prisen vist under.

Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Månedspris 29.00 kr/mnd

Pristak

En variabel strømavtale med pristak og jevn strømpris. Avtalen inkluderer også fri tilgang til smarte tjenester som hjelper deg å bruke mindre strøm.

Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Månedspris 29.00 kr/mnd

Fastpris 12 mnd.

Pris 00.00 øre/kWh
Område Prisområde
Månedspris 29.00 kr/mnd
Se alle våre strømavtaler her
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?