Hjem > Bestill strøm > Strømavtale: GE Trygg

Strømavtale: GE Trygg

GE Trygg er en strømavtale med pristak. Det betyr at du unngår pristoppene samtidig som du får økt trygghet og forutsigbarhet for din strømpris fremover.

  • En garanti mot høye pristopper
  • Jevn pris hele døgnet
  • Stabil og forutsigbar strømpris
Pris 00,00 øre/kWh
Område Hvor bor du?
Fastbeløp 0,00 kr/mnd

Ny pris fra 28.01.2021
49,90 øre/kWh

GE Trygg er en strømavtale som gir deg et pristak for strømprisen i en gitt periode. Pristaket for inneværende kvartal: 49,90 øre/kWh.


GE Trygg gir deg: 

En garanti mot  høye pristopper, jevn pris hele døgnet, en stabil og forutsigbar strømpris sammenlignet med spotpris, fleksibilitet og forutsigbarhet; du kan enkelt bytte avtale på Min Side om du ikke er fornøyd med prisen.


Produktet har ingen bindingstid.


Pristaket gjelder for et kvartal, det vil si at du som kunde er garantert at prisen ikke vil overstige dette i løpet av de tre månedene pristaket gjelder. Selve pristaket handles etter vurdering av Gudbrandsdal Energi i samråd med handelspartnere.


Innenfor prisperioden kan selve strømprisen endres opp eller ned dersom utviklingen i markedet skulle tilsi det, men prisen vil aldri bli høyere enn pristaket. Eventuelle prisendringer varsles 14 dager i forveien via e-post.

Andre strømavtaler

Markedskraft (Spotpris)

Dette er vår standard spotprisavtale og på spotprisen legges det et påslag på 6,9 øre/kwh (inkl. i prisen oppgitt under).

Pris 00,00 øre/kWh
Område Hvor bor du?
Fastbeløp 0,00 kr/mnd

Fastpris 3 mnd

Dette er en fastprisavtale der du binder deg til 3 mnd. med en fast, forutsigbar pris pr. kWh.

Pris 00,00 øre/kWh
Område Hvor bor du?
Fastbeløp 0,00 kr/mnd
Se alle våre strømavtaler her
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?