Politiets Fellesforbund

 STRØMAVTALE

Som medlem i Politiets Fellesforbund har du mulighet til å bestille en prisgunstig spotprisavtale på strøm hos oss. 

Politiets Fellesforbund har en avtale med GE om å tilby sine medlemmer en spotprisavtale med et månedlig fastbeløp på kr 30,-. I tillegg kommer et påslag som utgjør 4,5 øre/kWh inklusive myndighetspålagte el-sertifikater.

I tillegg får du kr 500,- i velkomstbonus*. 

Avtalen har ikke bindingstid, og forutsetter at det opprettes både AvtaleGiro og eFaktura/e-postfaktura. 

*Velkomstbonus utbetales kun en gang per kunde og kun til nye kunder (som ikke har vært kunde hos Gudbrandsdal Energi de siste 12 måneder). 

Les vilkår for avtalen her.


Bestill Spotpris PF her


 MOBILABONNEMENT

Gudbrandsdal Energi Mobil leverer prisgunstige mobilabonnement. Er du strømkunde hos oss får du automatisk billigere mobilabonnement.


Bestill mobilabonnement herDette er Politiets Fellesforbund:


Politiets Fellesforbund er den største fagforeningen i politi- og lensmannsetaten med over 17.000 medlemmer. De organiserer flere yrkesgrupper og nivåer innenfor justissektoren, og skriver at de lover å ta godt vare på deg som medlem enten du er politi, sivil, jurist eller student.

Les mer på deres nettsider.Ved avtale om levering av Spotpris PF, gjelder følgende betingelser/vilkår:


Avtalen gjelder for den perioden som er fremforhandlet mellom Gudbrandsdal Energi og Politiets Fellesforbund.

Gudbrandsdal Energi selger kraften til innkjøpspris pluss et påslag på 4,5 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på kr 30,-. Myndighetspålaget el-sertifikater er inkludert. 

Ved å bestille Spotpris PF mottar nye kunder en velkomstbonus på kr 500,-. Definisjon av ny kunde vil si å ikke ha vært kunde hos Gudbrandsdal Energi de siste 12 måneder.

Avtalen følger Nord Pool el-børs sin spotpris pr. time i det området du bor i. Denne prisen varierer fra time til time i takt med tilbud og etterspørsel. For timesmålte anlegg fakturerer vi derfor ut fra timesverdiene, men dersom du ikke har timesmålt anlegg benytter vi netteiers JIP (forbruksprofil) til avregning.

Avtalen faktureres etterskuddsvis og månedlig.

Avtalen forutsetter at kunden oppretter både AvtaleGiro og e-postfaktura. Som alternativ til epostfaktura kan man velge eFaktura, Klikk her for informasjon om de ulike betalingsmåtene. Manglende AvtaleGiro og eFaktura/e-postfaktura vil medføre fakturagebyr, henholdsvis kr 49,- og kr 49,-. KID-nummer for etablering av dette vil bli tilsendt på e-post.

Denne avtalen er kun beregnet for medlemmer av Politiets Fellesforbund, dvs. privat husholding, og gjelder ikke næringsvirksomhet, sameier, borettslag, idrettslag etc. Kunder som avviker fra dette punktet i vilkåret vil bli fakturert i henhold til vår standard markedskraft uten forutgående varsel.

Dersom ny avtale ikke blir fremforhandlet vil GE endre medlemmets produkt til Markedskraft (Spotpris).

Generelt gjelder standardvilkår fremforhandlet mellom forbrukerombudet og Energi Norge. Disse finner du her.


Bestill Spotpris PF her


Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?