Treghet i maskineriet

Grunnet systemarbeid hos Elhub (Statnett sin nasjonale målerdatabase) vil vi denne helgen ikke kunne hente data automatisk om målere og anlegg i våre bestillingsskjemaer. Du vil derfor måtte legge inn litt mer informasjon enn normalt ved bestilling av strøm.

Dette gjelder alle strømleverandører og netteiere i Norge. Vi beklager dette!

Medlemsavtaler

Vi har flere samarbeidspartnere og som medlem hos disse kan du få gode avtaler på strøm og mobil.


Medlemsavtaler

Siden oppstarten i 1971 har Norges Hytteforbund tatt opp hyttepolitiske saker og fungert som høringsinstans for saker fra myndighetene. Med nærmere 355 store og små hyttevel, samt en rekke personlige medlemmer har de tyngde i diskusjoner med det offentlige.

Les mer og bestill >

Politiets Fellesforbund - den største fagforeningen i politi- og lensmannsetaten med over 17.000 medlemmer.

Les mer og bestill >


Trumf Strømavtale - GE Spot er en spotprisavtale der du betaler for spotprisen og et påslag på 3,75 øre/kWh de første 6 månedene. Etter 6 måneder øker påslaget til 7,5 øre/kWh.

I tillegg får du hele 2% medlemsbonus på strømforbruket. 


Les mer og bestill >

Som medlem i en YS-bedrift har du tilgang på strømavtalen Markedskraft Lavpris YS. Dette er en spotprisavtale der du betaler for spotprisen og et fastbeløp på kr 31,25 pr. mnd. I tillegg kommer myndighetspålagte el-sertifikat med 2,5 øre/kWh. Avtalen forutsetter at det opprettes både AvtaleGiro og eFaktura/e-postfaktura. 

Gjennom Gudbrandsdal Energi Mobil får du også gode priser på mobilabonnement. Har du strømavtale med Gudbrandsdal Energi får du automatisk billigere mobilabonnement.

Les mer og bestill >

Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?