Hjem > Billig Strøm fra Gudbrandsdal Energi

Billig Strøm fra Gudbrandsdal Energi

Billig strømOppdatert 07.01.2014

Syntes du strømregningen var i overkant dyr? Ønsker du å kunne spare penger med en god avtale som gir deg billig strøm? Her kan du lese om hvorfor Gudbrandsdal Energi er så gode på strømpriser, og vil være det i uoverskuelig framtid. 

Forbrukerrådet vil nå ha med alle kraftleverandørene i en ny og bedre prisoversikt, slik at strømprisene presses ned og forbruker kan få billigere strøm.

Strømmen er dyrest når vi fryser som verst. Men å finne strømselskapet med billigst strøm, er ingen lett oppgave. Nå vil Forbrukerrådet gjøre det lettere å finne billigste strømleverandør.

Se billigste strømleverandører 2014 nå >>

Kraftprisoversikten drives i dag av Konkurransetilsynet, og de vil gjerne at Forbrukerrådet tar over og ny utvikler dagens Kraftprisoversikt. Forbrukerrådet håper på snarlig vedtak om finansiering, slik at norske forbrukere raskest mulig kan klikke seg til lavere strømregninger.

Ønsker du deg billig strøm? Vår avtale «Kvitfjell World Cup Spot» ble i 2012 rangert som den billigste strømavtalen på listene til Konkurransetilsynet (spotpris, etterskuddsbetalt, normalforbruk 20.000 kWh årlig).

Vår avtale «Kvitfjell World Cup Spot» var i januar og februar 2013 rangert som den billigste strømavtalen hos Dine Penger.  Les om dette her!

Billig strøm gir flertall for eksport. Norge bør eksportere mer strøm til Europa. Dette mener flertallet av de spurte i en undersøkelse omtalt på dn.no. Hver tredje sier nei.

Billig strøm fra Gudbrandsdal EnergiVinteren 2012/2013 og 2013/2014 er kraftmagasinene godt fylt opp på grunn av bl.a. mye nedbør. Alternativet til eksport er i verste fall å tømme overskuddet på havet i følge Energi Norge. Mer utveksling av strøm med Europa vil bidra til å stabilisere prisene og forbruker har større sjans til å få billig strøm.

Prisen i strømmarkedet, altså den nordiske kraftbørsen Nord Pool Spot, bestemmes av tilbud og etterspørsel. Er det mye strøm til salgs i markedet gir det billigere strøm priser. Stor etterspørsel betyr som regel at prisene på børsen øker. Strømprisene ut til forbruker vil da følge svingningene på kraftbørsen.

Ved en kontroll av Konkurransetilsynets kraftprisoversikt i januar 2014 viser deg seg at vår kraftavtale "Kvitfjell World Cup Social Spot" topper lista som den billigste strømavtalen. Denne kraftavtalen må bestilles på vår Facebookside (http://goo.gl/JeFY3s)

Så, ut i fra div. prislister og anbefalinger: billig strøm i 2014 får du hos Gudbrandsdal Energi!

Bestill Strøm fra GE her

Skrevet av
(Webansvarlig i Gudbrandsdal Energi)

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?