Hjem > Bli en fornøyd strømkunde!

Bli en fornøyd strømkunde!

Visste du at Gudbrandsdal Energi har landet mest fornøyde strømkunder - syv år på rad?Er du fornøyd med strømabonnementet ditt? Det er likevel lurt å undersøke om strømavtalen din fortsatt er den beste for deg. Det kan faktisk bety flere tusen kroner spart i energikostnader!

Visste du at strømprisene endrer seg månedlig? Det er ikke uvanlig at strømselskaper endrer både pris og betingelser uten å varsle kundene sine om endringer i avtalen.

Med andre ord risikerer du at leverandøren som hadde det mest gunstige tilbudet sist gang du byttet, kanskje ikke har de samme lave prisene lenger.

Det setter sitt preg på strømregningen din og dermed på privatøkonomien totalt.

Bestill et av Norges billigste strømabbonement

Bedre råd med riktig avtale - Sjekk selv!


Hvis du er en prisbevisst forbruker bør det derfor være naturlig å ta en årlig sjekk for å se om strømavtalen fortsatt er gunstig.

Dersom du har en bolig med elektrisk oppvarming, kan det være snakk om flere tusen kroner å spare i året. Da kan det fort bli penger til ferieturen du drømmer om.

Enkelte strømleverandører peker seg ut med stabilt lavt prisnivå. Gudbrandsdalen Energi kommer stadig best ut i pristester, og har historisk sett vært blant de aller billigste på strøm her til lands. Vi er åpne, sjekk selv på strompris.no.

Dessuten er det hos "GE" du finner bransjens mest tilfredse og lojale kunder, ifølge Norsk Kundebarometers målinger de siste syv årene. Hvis du ikke allerede kjøper strømmen din fra gudbrandsdølene, er sjansen stor for at du snart gjør det!


Enkelt å bytte - Ikke utsett: Vinteren er rett rundt hjørnet og tiden for Spot er nå


Det er mye enklere å bytte leverandør enn det mange tror - din nye strømavtale er faktisk ikke mer enn et par klikk unna på mobilen eller laptopen.

Det finnes flere nettsteder der du kan sammenligne prisene til ulike leverandører, en av dem er blant annet strompris.no som er Forbrukerrådets uavhengige offentlige tjeneste.

Skriv inn adressen din og sjekk de ulike selskapenes priser for området du bor, velg deretter tilbudet du vil bytte til og klikk deg inn på din nye strømleverandørs side for å få avtalen i havn.

Gudbrandsdalen Energi har mange gunstige avtaler UTEN bindingstid, slik at du raskt kan finne den avtalen som passer best for deg.

På nettsiden er det alltid oversikt med oppdaterte priser, og erfarne kunderådgivere er bare en telefon, e-post eller chat unna.

På få minutter kan du sjekke om strømavtalen din fortsatt er best. Har du råd til å la være?

Bestill et av Norges billigste strømabbonement

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?