Hjem > Blitt lurt?

Blitt lurt?

BLITT LURT AV USERIØST STRØMSELSKAP?Lar du deg begeistre av lokkende «gratis-tilbud»? Og blir du skuffet når du finner ut at det ikke lønte seg så veldig allikevel? Det meste som ser for godt ut til å være sant, er jo dessverre ofte nettopp akkurat det. Sommeren er tiden for en spotavtale.

Mange strømleverandører opererer med gratis strøm i korte perioder eller billige 3-månedersavtaler. Dette kan høres fristende ut når tilbudet blir presentert, men da gjelder det å holde hodet kaldt og først sjekke hva tilbudet vil si for deg og din økonomi totalt sett.

Så les også det med liten skrift. Du vil jo helst ha et strømabonnement som gir deg lav pris hele året, og gjerne år etter år også? Og dersom du vet at du har fått den beste avtalen, er det ingen grunn til å bytte leverandør.

Bestill et av Norges billigste strømabbonement

Tenk langsiktig - Ikke gå i fellen


Når leverandørene frister med gode tilbud, er det lett å tenke kortsiktig. Men med tanke på en stor og tung utgiftspost som strømforbruket ditt tross alt er, bør du vurdere mulighetene på markedet nøye for å få det tilbudet som er rimeligst og best over tid.

Ofte vil de såkalte gratis-tilbudene eller de billige 3-månedersavtalene bli ugunstige når du ser dem over en lengre periode, og det kan lønne seg å se et helt år under ett før du bytter på grunn av et «super-tilbud».

I de aller fleste tilfeller vil det være mer lønnsomt å velge et Spot-abonnement med fast lavpris. Ihvertfall om sommeren.

Best på pris og mest fornøyde kunder


Gudbrandsdal Energi har gode produkter og kommer stadig ut som best i test. Sjekk for eksempel Forbrukerrådets strompris.no, hvor Gudbrandsdal Energi topper som den rimeligste leverandøren. I tillegg har de bransjens mest tilfredse og lojale kunder. Det sier ikke så lite!

Hos Gudbrandsdal Energi kan du naturligvis også få et abonnement med en lav utgangspris den første måneden, men helt gratis blir det nok ikke. Men det sparer du inn igjen på totalen, og det er vel det som betyr mest i det lange løp?

Sjekk de ulike produkter på ge.no, eller kontakt en av deres hyggelige medarbeidere per mail, chat eller telefon. De er klare for å svare på de spørsmål du har før du bestemmer deg, og hjelpe til med å finne løsningen som passer best for deg.

"Kunden i fokus" sier de, men ingen kan måle seg med GE


Gudbrandsdal Energi har vært desidert best i sin bransje på Norsk Kundebarometer de siste syv årene, og i 2017 var de på åttendeplass uansett bransje i Norge. Dette sier noe om at kundene har tillit, og at selskapet kan holde på kunder over tid.

Denne kundetilfredsheten går utenpå kortsiktige gratisløsninger, og er et resultat av langsiktig tankegang og god kundeservice. Gudbrandsdal Energi gir deg tilbudene du kan stole på!

Bestill et av Norges billigste strømabbonement


Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?