Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil

I Trysil ligger alt til rette for aktive og morsomme feriedager for hele familien. Her finner du et av Norges beste alpinanlegg, langrennsløyper, flott turterreng for hele familien, klatreparken Høyt og Lavt, og dere kan krydre dagen med spa, bowling eller på surfebølgen.

Som kunde hos Gudbrandsdal Energi får du 25% rabatt på overnatting i standard dobbeltrom inkludert frokost i perioden 17. april til 26. april 2020. Benytt sjansen og få med deg Trysil Winter Finale 24-26. april.

802 meter over havet i Trysils ”alpeby” ligger Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil, med et fantastisk utsyn over Fageråsens naturskjønne omgivelser. Resortet er en attraksjon i seg selv med sin moderne arkitektur, nærhet til naturen og fjellet lysende mot deg når du nyter frokosten før deilig frisk luft venter dere. 

Etter en dag ute i det flotte Trysillandskapet er det godt å få tilbake varmen i Kulpen SPA eller med noe varmt å drikke i Lobbybaren. Nyt gjerne et godt måltid i våre restauranter eller bare finn roen i en stille og behagelig atmosfære på fjellet.

Kampanjen er gyldig for opphold mellom 17. april til 26. april 2020, og kan bookes via Min side.


Kontaktinformasjon:
E-post: info.mountainresort@radissonblu.com
Tlf: +47 62449300.

Benytt din fordel

Din personlige rabattkode finner du på Min Side under Profil.

Logg inn på Min Side

Det lønner seg nemlig å være kunde hos oss! Ikke GE-kunde? Bli det her!

Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?