Hva er LifeSmart?

LifeSmart er en serie med mange ulike produkter. Hvert enkelt produkt er på mange måter som en unik legokloss, som passer sammen med andre "legoklosser" fra samme serie. Du begynner med grunnpakken LifeSmart Grunnpakke, og kan deretter utvide med de tilleggproduktene du måtte ønske.


BASISPRODUKTER OG TILLEGGSPRODUKTER
"Hjernen" i LifeSmart-serien er en smartstasjon med en rekke funksjoner. Denne kommuniserer trådløst, og samler inn informasjon fra de andre produktene i serien. Smartstasjonen kobles til internettruteren din, og slik blir informasjonen fra den og de andre produktene tilgjengelig for deg på mobil eller nettbrett. Strømovervåkingen er levert av Eliq, og du kan selv prøve Eliq ved å prøve deres "DEMO". Tjenesten kommer også som app. Når du kommer i gang med startpakken kan du enkelt koble flere produkter til systemet, og la det vokse med dine behov. Smartstasjonen klarer opp til 100 tilkoblede produkter inkl. Sonos, Philips Hue eller Sony Smart TV om det finnes i huset allerede.


ENERGI
Med god oversikt og kontroll over strømforbruket ditt kan du enkelt gjøre tiltak som reduserer strømregningen. Du får strømforbruket live på mobilen og varsler hvis du bruker mer enn vanlig, eller ved strømavbrudd i hus eller hytte.

KOMFORT
Styr varmeovner og lamper direkte fra mobilen med hjelp av smarte kontakter. Velg hvilken temperatur du skal ha når du reiser og kommer tilbake, eller planlegg når lyset skal slås av og på inne og ute. Du får live visualisering og anbefalinger om inneklimaet, og varsler hvis temperaturen synker under en bestemt terskel. Bygg ut systemet med styring av varmepumpe, LED-lamper eller automatisk styring basert på bevegelsessensor.

SIKKERHET
Du kan koble til sikkerhetsutstyr som flere kameraer, dør-, vindu- og bevegelsessensorer for å få økt sikkerhet på hytta når du ikke er der. Få beskjed når dører åpnes eller en bevegelse skjer, og la systemet automatisk sende bilder når dørene åpnes eller når det skjer bevegelser i hytta. Mulighetene er mange og produkter kan kombineres for å fungere sammen eller alene.

MANGE NYHETER DET KOMMENDE ÅRET
Systemet utvikles kontinuerlig med nye funskjoner i appen og nye produktlanseringer. Et par eksempler på nye produkter som lanseres i 2017 er lekkasje-sensor, dørlås, kameraer for innendørs- og utendørs bruk, lyspanel for vegg med mer.

Du finner i dag alle LifeSmart-produktene i nettbutikken vår!

Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?