Hjem > Siste nytt > Strømbrudd i Hafslund Netts område

Strømbrudd i Hafslund Netts område

Publisert 18.09.2014, sist oppdatert 05.09.2017

451px-Street_light_near_Plantskoleområdet_in_spring_2008-1

Det er fortsatt 400 strømløse kunder etter strømbruddet onsdag formiddag. Hafslund Nett jobber fortsatt på spreng med å skjøte høyspent kabler og kjøre ut aggregater. Stadig flere kunder koples til nettet. Vi håper at alle kundene får strømmen tilbake i løpet av dagen. Illustrasjonsfoto Gudbrandsdal Energi.

Nok en gang beklager vi ulempene strømbruddet har medført for de berørte kundene.

Sist oppdatert: 18.09.2014 kl 12.30Kompensasjon ved langvarige strømbrudd


Hafslund Nett har høy leveringssikkerhet og få av våre kunder blir rammet av langvarige strømbrudd. Kunder som likevel opplever mer enn 12 timer sammenhengende strømbrudd, kan søke om en økonomisk kompensasjon som følge av strømbruddet. Mer informasjon.Mer om strømbruddet


Onsdag klokken 10.35 oppsto det et strømbrudd i Bekkelaget transformatorstasjon. Over 3500 kunder i områdene Bekkelaget, Nordstrand, Ekeberg og gamle Oslo ble strømløse. Hafslund Netts driftssentral fikk melding om at det var gravd over flere kabler i området, og dette er trolig årsaken til kortslutningen.

Hafslund Netts mannskaper var raskt på plass ved skadestedet, men kunne ikke gå inn i transformatorstasjonen på grunn av sterk røykutvikling. Flere høyspentkabler er skadet, og det er dessverre ikke mulig å kople inn alle strømløse kunder via andre føringsveier. Hafslund Nett jobber på spreng med å skjøte høyspent kabler og kjøre ut aggregater.

I kartet viser vi et øyeblikksbilde over strømbruddene i vårt nett. Feil i lavspentnettet vises ikke.

Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?