18.09.2014

Strømbrudd i Hafslund Netts område

451px-Street_light_near_Plantskoleområdet_in_spring_2008-1

Det er fortsatt 400 strømløse kunder etter strømbruddet onsdag formiddag. Hafslund Nett jobber fortsatt på spreng med å skjøte høyspent kabler og kjøre ut aggregater. Stadig flere kunder koples til nettet. Vi håper at alle kundene får strømmen tilbake i løpet av dagen. Illustrasjonsfoto Gudbrandsdal Energi.

Nok en gang beklager vi ulempene strømbruddet har medført for de berørte kundene.

Sist oppdatert: 18.09.2014 kl 12.30Kompensasjon ved langvarige strømbrudd


Hafslund Nett har høy leveringssikkerhet og få av våre kunder blir rammet av langvarige strømbrudd. Kunder som likevel opplever mer enn 12 timer sammenhengende strømbrudd, kan søke om en økonomisk kompensasjon som følge av strømbruddet. Mer informasjon.Mer om strømbruddet


Onsdag klokken 10.35 oppsto det et strømbrudd i Bekkelaget transformatorstasjon. Over 3500 kunder i områdene Bekkelaget, Nordstrand, Ekeberg og gamle Oslo ble strømløse. Hafslund Netts driftssentral fikk melding om at det var gravd over flere kabler i området, og dette er trolig årsaken til kortslutningen.

Hafslund Netts mannskaper var raskt på plass ved skadestedet, men kunne ikke gå inn i transformatorstasjonen på grunn av sterk røykutvikling. Flere høyspentkabler er skadet, og det er dessverre ikke mulig å kople inn alle strømløse kunder via andre føringsveier. Hafslund Nett jobber på spreng med å skjøte høyspent kabler og kjøre ut aggregater.

I kartet viser vi et øyeblikksbilde over strømbruddene i vårt nett. Feil i lavspentnettet vises ikke.

Bytte av strømmålere har vært en suksess

97 prosent av alle målepunkter i Norge har fått ny strømmåler per januar 2019, ifølge ny statusrapport fra NVE. Investeringskostnadene er også 1 milliard kroner lavere enn forventet.

Les mer

Markedskommentar mai 2019

Hydrologisk balanse var tidlig i mai dårligere enn på samme tid enn i fjor. Nedbør de siste dagene samt varsler om mer nedbør fremover vil dog være med å bedre denne.

Les mer

Markedskommentar uke 19 2019

I løpet av ukens seks første dager har systemprisen variert mellom 40 og 43 øre/kWh, mot 28-40 øre/kWh tilsvarende dager i forrige uke.

Les mer

Bygger Nordens største batteri

Det finske vindkraftselskapet TuuliWatti Oy bygger Nordens største batteri til 3,5 millioner euro i vindparken Viinamäki i Finland.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?