18.09.2014

Strømbrudd i Hafslund Netts område

451px-Street_light_near_Plantskoleområdet_in_spring_2008-1

Det er fortsatt 400 strømløse kunder etter strømbruddet onsdag formiddag. Hafslund Nett jobber fortsatt på spreng med å skjøte høyspent kabler og kjøre ut aggregater. Stadig flere kunder koples til nettet. Vi håper at alle kundene får strømmen tilbake i løpet av dagen. Illustrasjonsfoto Gudbrandsdal Energi.

Nok en gang beklager vi ulempene strømbruddet har medført for de berørte kundene.

Sist oppdatert: 18.09.2014 kl 12.30Kompensasjon ved langvarige strømbrudd


Hafslund Nett har høy leveringssikkerhet og få av våre kunder blir rammet av langvarige strømbrudd. Kunder som likevel opplever mer enn 12 timer sammenhengende strømbrudd, kan søke om en økonomisk kompensasjon som følge av strømbruddet. Mer informasjon.Mer om strømbruddet


Onsdag klokken 10.35 oppsto det et strømbrudd i Bekkelaget transformatorstasjon. Over 3500 kunder i områdene Bekkelaget, Nordstrand, Ekeberg og gamle Oslo ble strømløse. Hafslund Netts driftssentral fikk melding om at det var gravd over flere kabler i området, og dette er trolig årsaken til kortslutningen.

Hafslund Netts mannskaper var raskt på plass ved skadestedet, men kunne ikke gå inn i transformatorstasjonen på grunn av sterk røykutvikling. Flere høyspentkabler er skadet, og det er dessverre ikke mulig å kople inn alle strømløse kunder via andre føringsveier. Hafslund Nett jobber på spreng med å skjøte høyspent kabler og kjøre ut aggregater.

I kartet viser vi et øyeblikksbilde over strømbruddene i vårt nett. Feil i lavspentnettet vises ikke.

Markedskommentar uke 43 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 21,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 19,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er 18,5 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Tilsvar til Forbrukerrådets pressemelding 21.10.2020

Forbrukerrådet sendte 21.10.2020 ut en pressemelding om at 29 strømselskap klages inn for ulovlige avtaler. Gudbrandsdal Energi AS ber Forbrukerrådet dementerer dette grunnet feilaktige opplysninger.

Les mer

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?