Hjem > Siste nytt > Stem fram Oslo som verdens elbilhovedstad

Stem fram Oslo som verdens elbilhovedstad

Publisert 10.09.2014, sist oppdatert 05.09.2017

blogg140909-oslo-elbilhovedsadElbil.no Petter Haugneland

Kan Oslo vinne publikumsprisen for sin elbilsatsing? Bli med å stem!

Oslo er nominert til C40 og Siemens sin «City Climate Leadership Award» for elbilsatsingen. Bli med å stemme fram Oslo som verdens elbilhovedstad!

Oslo kommune har bygd ut mer enn 500 ladepunkter for elbiler og planlegger å ha 900 punkter på plass innen årets utgang. I tillegg skal alle kommunens personbiler være elektriske innen utgangen av neste år.

Nå høster innsatsen internasjonal anerkjennelse. Oslo er plukket ut som en av finalistene til en internasjonal miljøpris for innsatsen, men konkurransen mot internasjonale megabyer er knallhard. Prisutdelerne – klimanettverket C40 og Siemens – inviterer innbyggerne i Oslo og andre byer til å stemme fram en innbyggernes egen miljøpris.

Cities Climate Leadership Group (C40) er et nettverk av storbyer i hele verden. C40 skal gjennomføre bærekraftige prosjekter lokalt for å begrense klimaproblemet globalt.


Det er til nå avgitt over 13.000 stemmer. Hvis alle elbilistene i hele Norge stemmer fram Oslo kan vi vinne i konkurransen med byer som London, New York, Stockholm, Mexico City og Seol. Det er lov å avgi en stemme per duppeditt.


Du vil kanskje også se

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?