04.07.2014

Spotprisene lørdag 5. juli 2014

Spotprisene for lørdag 5. juli er klare. Som kartet viser ble prisene i sør-Norge 21,8 øre/kWh, mens de for midt- og nord-Norge ble satt til 24,6 øre/kWh.

I tillegg til prisene kommer påslag til strømleverandør og mva. Strømprisene for levering frem i tid faller i dag grunnet melding om en god del nedbør neste 10 døgn.

Se flere priser hos Nordpool

Bestille strøm kan du gjøre her.

Jan Jansrud

Gudbrandsdal Energi

Spotprisene lørdag 05. juli 2014

Elsikkerhet i Landbruket - Energisenteret

Visste du at nærmere syv av ti branner i landbruket har en elektrisk årsak? Det har Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark tenkt å gjøre noe med.

Les mer

Markedskommentar uke 26 2019

Spotprisene har i uke 26 vært på samme nivå som i forrige uke og har ligget rundt 30 øre/kWh, med mindre variasjoner fra dag til dag.

Les mer

Markedskommentar uke 24 2019

Etter flere uker med store nedbørsmengder er den hydrologiske balansen forbedret med rundt 6 TWh siden starten av juni. Denne uken vil mest sannsynlig ende på normale nedbørsmengder i Norge, men bare rundt halvparten av normalen i Sverige. Fremtidsmarkedet har svekket seg med nesten 2 øre i fronten og rundt et halvt øre på de lengre kontraktene.

Les mer

Felles løsning for mobilbetaling i Europa

Hele sju ulike leverandører av betalingstjenester slår seg sammen for å forenkle mobilbetaling i Europa. Vipps er Norges "representant" i dette samarbeidet som blant annet skal bestå av den kinesiske kjempen Alipay.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?