03.09.2019

Spar Trumf-bonus på strøm

Er du Trumf-medlem kan du nå spare 2% bonus på strømforbruket ditt.

Trumf er kundefordelsprogrammet til NorgesGruppen, Norges største dagligvarekjede. Nå har Gudbrandsdal Energi via Innlandskraft inngått et samarbeid med NorgesGruppen. Det betyr at Trumf-medlemmer kan spare 2% bonus på strømforbruket sitt med ved å tegne Trumf strømavtale - GE Spot. Nye* strømkunder får i tillegg en velkomstbonus på 500 kroner (* se vilkår)

Les mer om Trumf strømavtale her.

Bonusopptjening med Trumf

Trumf er et fordelsprogram eid av NorgesGruppen, hvor du sparer bonus når du handler hos Trumf sine partnere. Det betyr at du kan spare Trumf-bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm, forsikring og netthandel. Bonusen samles på din medlemskonto og kan tas ut for eksempel gjennom overføring til bankkonto eller brukes i butikk. Det er gratis å bli Trumf-medlem. På trumf.no kan du registrere deg som medlem og lese mer om hvilke øvrige fordeler som inngår i Trumf-medlemskapet.

Les pressemeldingen her.

Markedskommentar uke 39 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 10,4 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 6 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 6-7 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

GE kjøper lokalproduserte fornybargarantier

Gudbrandsdal Energi har kjøpt lokalproduserte fornybargarantier fra kraftprodusenten Gudbrandsdal Energi Produksjon. Kjøpesummen vil gå til vedlikehold og oppgraderinger av selskapets tre vannkraftverk i Gudbrandsdalen.

Les mer

Markedskommentar uke 38 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 12,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 10,5 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland.

Les mer

Halvparten bytter sjelden eller aldri strømavtale

I en undersøkelse Norstat har gjennomført for Forbrukerrådet, fremgår det at nærmere halvparten av alle husholdninger ikke har byttet strømavtale, eller at det er mer enn to år siden de byttet avtale.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?