03.09.2019

Spar Trumf-bonus på strøm

Er du Trumf-medlem kan du nå spare 2% bonus på strømforbruket ditt.

Trumf er kundefordelsprogrammet til NorgesGruppen, Norges største dagligvarekjede. Nå har Gudbrandsdal Energi via Innlandskraft inngått et samarbeid med NorgesGruppen. Det betyr at Trumf-medlemmer kan spare 2% bonus på strømforbruket sitt med ved å tegne Trumf strømavtale - GE Spot. Nye* strømkunder får i tillegg en velkomstbonus på 225 kroner (* se vilkår)

Les mer om Trumf strømavtale her.

Bonusopptjening med Trumf

Trumf er et fordelsprogram eid av NorgesGruppen, hvor du sparer bonus når du handler hos Trumf sine partnere. Det betyr at du kan spare Trumf-bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm, forsikring og netthandel. Bonusen samles på din medlemskonto og kan tas ut for eksempel gjennom overføring til bankkonto eller brukes i butikk. Det er gratis å bli Trumf-medlem. På trumf.no kan du registrere deg som medlem og lese mer om hvilke øvrige fordeler som inngår i Trumf-medlemskapet.

Les pressemeldingen her.

Markedskommentar uke 7 2020

Prisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 16,3 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 12,8 øre/kWh, som henger sammen med mye vind, høyt tilsig, høye temperaturer og nedjusterte vannverdier.

Les mer

Strømpriser pr. februar 2020

Strømprisen ble i forrige uke rundt 20 øre/kWh i Norge. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 16 øre/kWh. Dette er spotpris/markedspris inklusive mva. Det må påregnes at strømleverandøren sitt påslag kommer i tillegg.

Les mer

World Cup Kvitfjell 2020

Velkommen til folkefest i Kvitfjell! Lørdag 7. mars braker det løs med et nytt world cup-arrangement, og verdensstjernene står i kø for å få kjøre raskest mulig ned de stupbratte Kvitfjellbakkene på ski.

Les mer

Markedskommentar uke 6 2020

Prisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 19,6 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 16,5 øre/kWh, som henger sammen med mye vind, høyt tilsig, høye temperaturer og nedjustert vannverdier. Neste uke prises til rundt 13 øre/kWh.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?