03.09.2019

Spar Trumf-bonus på strøm

Er du Trumf-medlem kan du nå spare 2% bonus på strømforbruket ditt.

Trumf er kundefordelsprogrammet til NorgesGruppen, Norges største dagligvarekjede. Nå har Gudbrandsdal Energi via Innlandskraft inngått et samarbeid med NorgesGruppen. Det betyr at Trumf-medlemmer kan spare 2% bonus på strømforbruket sitt med ved å tegne Trumf strømavtale - GE Spot. Nye* strømkunder får i tillegg en velkomstbonus på 225 kroner (* se vilkår)

Les mer om Trumf strømavtale her.

Bonusopptjening med Trumf

Trumf er et fordelsprogram eid av NorgesGruppen, hvor du sparer bonus når du handler hos Trumf sine partnere. Det betyr at du kan spare Trumf-bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm, forsikring og netthandel. Bonusen samles på din medlemskonto og kan tas ut for eksempel gjennom overføring til bankkonto eller brukes i butikk. Det er gratis å bli Trumf-medlem. På trumf.no kan du registrere deg som medlem og lese mer om hvilke øvrige fordeler som inngår i Trumf-medlemskapet.

Les pressemeldingen her.

Markedskommentar uke 41 2019

Denne uken startet med en høy systempris på hele 44,1 øre/kWh, den høyeste systemprisen på nesten seks måneder. Lite vind, lavt tilsig kombinert med lave temperaturer som resulterte i høyt forbruk var årsaken til den høye systemprisen.

Les mer

Flytende vindkraft opptil fem ganger dyrere enn landvind

Norgessjef Ben Bjørke i Siemens Gamesa mener det er realistisk med bunnfast havvind på norsk sokkel, men at det er behov for stor skala dersom en skal få ned kostnadene for flytende havvind.

Les mer

Regjeringen jekker elavgiften til 16,13 øre/kWh

Etter å ha kuttet elavgiften med ett øre i statsbudsjettet i fjor, vil regjeringen nå øke avgiften med 1,9 prosent til 16,13 øre/kWh.

Les mer

Markedskommentar uke 40 2019

I forrige uke ble gjennomsnittsprisen for Østlandet (NO1) 31,4 øre/kWh, denne uken blir prisen rundt 35 øre/kWh som for det meste skyldes høyere forbruk etter hvert som gradestokken kryper mot kuldegrader.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?