27.04.2016

Norwegian Freeride Series – sesongen 2016

Norwegian Freeride Series 2016

(Pressemelding) Sesongen 2016 ble avsluttet med imponerende kjøring i Røldal Freeride Challenge siste helga i april. Værgudene spilte på lag og mange oppmøtte publikummere sørget for super stemning.

Styret i Norway Freeride ønsker å takke alle arrangører og ikke minst kjørerne for en flott sesong. En stor takk rettes også til Norwegian Freeride Series nye sponsor og samarbeidspartner Gudbrandsdal Energi.

2 av 3 konkurranser ble gjennomført; Sauda Backcountry Challenge og Røldal Freeride Challenge. Sogndal Freeride ble dessverre avlyst grunnet dårlig vær og skumle skredforhold. Å arrangere frikjøringskonkurranse midtvinters i Norge er et usikkert spill med hensyn til været. All ære til arrangørene av Sogndal Freeride som virkelig gjorde alt de kunne for å få gjennomført. Kjørerne ga tilbakemelding om et proft arrangement.

Styret i samarbeid med potensielle arrangører jobber mot flere konkurranser i 2017. Målet er 5-6 konkurranser, og gjerne flere 1 og 2 stjerners konkurranser med tanke på rekruttering av nye kjørere.

Til slutt, gratulerer til årets sammenlagtvinnere:

Menn ski:
1: Simon Johan Rød – 1250
2: Tobias Bjønnes – 1045
3: Petter Hørthe – 1000

Damer ski:
1: Martine Gleditsch – 1240
2: Ida Gunleiksrud – 950
3: Linn Cecilie Mæhlum – 800

Menn brett:
1: Torbjørn Paulsen – 1315
2: Bjørnar Elvestad – 790
3: Ole Andre Skotte – 770

Damer brett:
1: Eline Garlie – 1220
2: Katrine Gabrielsen – 1170


Ved spørsmål eller ytterligere informasjon, kontakt presseansvarlig i Norway Freeride, Katrine Gabrielsen på telefon 98829630.

Elsikkerhet i Landbruket - Energisenteret

Visste du at nærmere syv av ti branner i landbruket har en elektrisk årsak? Det har Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark tenkt å gjøre noe med.

Les mer

Markedskommentar uke 26 2019

Spotprisene har i uke 26 vært på samme nivå som i forrige uke og har ligget rundt 30 øre/kWh, med mindre variasjoner fra dag til dag.

Les mer

Markedskommentar uke 24 2019

Etter flere uker med store nedbørsmengder er den hydrologiske balansen forbedret med rundt 6 TWh siden starten av juni. Denne uken vil mest sannsynlig ende på normale nedbørsmengder i Norge, men bare rundt halvparten av normalen i Sverige. Fremtidsmarkedet har svekket seg med nesten 2 øre i fronten og rundt et halvt øre på de lengre kontraktene.

Les mer

Felles løsning for mobilbetaling i Europa

Hele sju ulike leverandører av betalingstjenester slår seg sammen for å forenkle mobilbetaling i Europa. Vipps er Norges "representant" i dette samarbeidet som blant annet skal bestå av den kinesiske kjempen Alipay.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?