14.12.2015

Norges mest tilfredse strømkunder

Gudbrandsdals-Energi---Kjet

Gudbrandsdal Energi har landets mest tilfredse strømkunder.

EPSI Rating Norge har igjen analysert strømbransjen i Norge. Også denne gang er det Gudbrandsdal Energi som kommer ut som nummer 1 for privatmarkedet.

SkjermbildeTallene i rapporten er basert på telefonintervjuer som er gjennomført i løpet av høsten 2015. Målingene viser en økning i den generelle kundetilfredsheten for privatmarkedet.

Bransjen oppnår et resultat som viser at nordmenn er mer tilfreds med sine strømleverandører enn f.eks. med sine banker og mobilselskaper.

I følge EPSI er det igjen Gudbrandsdal Energi som kommer best ut og har en kundetilfredshet som er å anse som høy. Selskapet får gode tilbakemeldinger innen de fleste områder, og lever godt opp til kundens forventgninger.

Hele rapporten kan du lese her: http://goo.gl/Di1kDw

Markedskommentar uke 41 2019

Denne uken startet med en høy systempris på hele 44,1 øre/kWh, den høyeste systemprisen på nesten seks måneder. Lite vind, lavt tilsig kombinert med lave temperaturer som resulterte i høyt forbruk var årsaken til den høye systemprisen.

Les mer

Flytende vindkraft opptil fem ganger dyrere enn landvind

Norgessjef Ben Bjørke i Siemens Gamesa mener det er realistisk med bunnfast havvind på norsk sokkel, men at det er behov for stor skala dersom en skal få ned kostnadene for flytende havvind.

Les mer

Regjeringen jekker elavgiften til 16,13 øre/kWh

Etter å ha kuttet elavgiften med ett øre i statsbudsjettet i fjor, vil regjeringen nå øke avgiften med 1,9 prosent til 16,13 øre/kWh.

Les mer

Markedskommentar uke 40 2019

I forrige uke ble gjennomsnittsprisen for Østlandet (NO1) 31,4 øre/kWh, denne uken blir prisen rundt 35 øre/kWh som for det meste skyldes høyere forbruk etter hvert som gradestokken kryper mot kuldegrader.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?