14.12.2015

Norges mest tilfredse strømkunder

Gudbrandsdals-Energi---Kjet

Gudbrandsdal Energi har landets mest tilfredse strømkunder.

EPSI Rating Norge har igjen analysert strømbransjen i Norge. Også denne gang er det Gudbrandsdal Energi som kommer ut som nummer 1 for privatmarkedet.

SkjermbildeTallene i rapporten er basert på telefonintervjuer som er gjennomført i løpet av høsten 2015. Målingene viser en økning i den generelle kundetilfredsheten for privatmarkedet.

Bransjen oppnår et resultat som viser at nordmenn er mer tilfreds med sine strømleverandører enn f.eks. med sine banker og mobilselskaper.

I følge EPSI er det igjen Gudbrandsdal Energi som kommer best ut og har en kundetilfredshet som er å anse som høy. Selskapet får gode tilbakemeldinger innen de fleste områder, og lever godt opp til kundens forventgninger.

Hele rapporten kan du lese her: http://goo.gl/Di1kDw

Bytte av strømmålere har vært en suksess

97 prosent av alle målepunkter i Norge har fått ny strømmåler per januar 2019, ifølge ny statusrapport fra NVE. Investeringskostnadene er også 1 milliard kroner lavere enn forventet.

Les mer

Markedskommentar mai 2019

Hydrologisk balanse var tidlig i mai dårligere enn på samme tid enn i fjor. Nedbør de siste dagene samt varsler om mer nedbør fremover vil dog være med å bedre denne.

Les mer

Markedskommentar uke 19 2019

I løpet av ukens seks første dager har systemprisen variert mellom 40 og 43 øre/kWh, mot 28-40 øre/kWh tilsvarende dager i forrige uke.

Les mer

Bygger Nordens største batteri

Det finske vindkraftselskapet TuuliWatti Oy bygger Nordens største batteri til 3,5 millioner euro i vindparken Viinamäki i Finland.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?