14.12.2015

Norges mest tilfredse strømkunder

Gudbrandsdals-Energi---Kjet

Gudbrandsdal Energi har landets mest tilfredse strømkunder.

EPSI Rating Norge har igjen analysert strømbransjen i Norge. Også denne gang er det Gudbrandsdal Energi som kommer ut som nummer 1 for privatmarkedet.

SkjermbildeTallene i rapporten er basert på telefonintervjuer som er gjennomført i løpet av høsten 2015. Målingene viser en økning i den generelle kundetilfredsheten for privatmarkedet.

Bransjen oppnår et resultat som viser at nordmenn er mer tilfreds med sine strømleverandører enn f.eks. med sine banker og mobilselskaper.

I følge EPSI er det igjen Gudbrandsdal Energi som kommer best ut og har en kundetilfredshet som er å anse som høy. Selskapet får gode tilbakemeldinger innen de fleste områder, og lever godt opp til kundens forventgninger.

Hele rapporten kan du lese her: http://goo.gl/Di1kDw

Elsikkerhet i Landbruket - Energisenteret

Visste du at nærmere syv av ti branner i landbruket har en elektrisk årsak? Det har Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark tenkt å gjøre noe med.

Les mer

Markedskommentar uke 26 2019

Spotprisene har i uke 26 vært på samme nivå som i forrige uke og har ligget rundt 30 øre/kWh, med mindre variasjoner fra dag til dag.

Les mer

Markedskommentar uke 24 2019

Etter flere uker med store nedbørsmengder er den hydrologiske balansen forbedret med rundt 6 TWh siden starten av juni. Denne uken vil mest sannsynlig ende på normale nedbørsmengder i Norge, men bare rundt halvparten av normalen i Sverige. Fremtidsmarkedet har svekket seg med nesten 2 øre i fronten og rundt et halvt øre på de lengre kontraktene.

Les mer

Felles løsning for mobilbetaling i Europa

Hele sju ulike leverandører av betalingstjenester slår seg sammen for å forenkle mobilbetaling i Europa. Vipps er Norges "representant" i dette samarbeidet som blant annet skal bestå av den kinesiske kjempen Alipay.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?