14.12.2015

Norges mest tilfredse strømkunder

Gudbrandsdals-Energi---Kjet

Gudbrandsdal Energi har landets mest tilfredse strømkunder.

EPSI Rating Norge har igjen analysert strømbransjen i Norge. Også denne gang er det Gudbrandsdal Energi som kommer ut som nummer 1 for privatmarkedet.

SkjermbildeTallene i rapporten er basert på telefonintervjuer som er gjennomført i løpet av høsten 2015. Målingene viser en økning i den generelle kundetilfredsheten for privatmarkedet.

Bransjen oppnår et resultat som viser at nordmenn er mer tilfreds med sine strømleverandører enn f.eks. med sine banker og mobilselskaper.

I følge EPSI er det igjen Gudbrandsdal Energi som kommer best ut og har en kundetilfredshet som er å anse som høy. Selskapet får gode tilbakemeldinger innen de fleste områder, og lever godt opp til kundens forventgninger.

Hele rapporten kan du lese her: http://goo.gl/Di1kDw

Markedskommentar uke 43 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 21,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 19,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er 18,5 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Tilsvar til Forbrukerrådets pressemelding 21.10.2020

Forbrukerrådet sendte 21.10.2020 ut en pressemelding om at 29 strømselskap klages inn for ulovlige avtaler. Gudbrandsdal Energi AS ber Forbrukerrådet dementerer dette grunnet feilaktige opplysninger.

Les mer

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?