30.04.2014

Noen som slår tlf. mottaket på Gudbrandsdal Energi?

 

Tlf. statistikk siste 14 dager

Statistikk tlf. mottaket på Gudbrandsdal Energi.

I løpet av de siste 14 dagene har Gudbrandsdal Energis kundekonsulenter besvart 87 % av innkommende tlf. henvendelser i løpet av 20 sekunder. 98 % av henvendelsene har blitt besvart i løpet av ett minutt.

Sett over året ligger resultatet omtrent på samme nivå.

Det å slippe å sitte i tlf. kø er penger spart og man slipper å irritere seg. Dette er en god grunn til å velge Gudbrandsdal Energi som sin strømleverandør.

Prisen er en annen parameter. Den kan man sjekke opp i her : www.konkurransetilsynet.no.

 

Jan Jansrud

Gudbrandsdal Energi

 

 

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Blir det flere år med lave priser?

Mer vannkraft, mer vindkraft og mer kjernekraft gjør at kraftprisene kan holde seg lave lenge.

Les mer

Markedskommentar uke 40 2020

Strømmarkedet har lagt bak seg en stabil uke der prisen på Østlandet i prisområde NO1 i gjennomsnitt ser ut til å bli rundt 2,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er rundt 6 øre/kWh.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?