30.04.2014

Noen som slår tlf. mottaket på Gudbrandsdal Energi?

 

Tlf. statistikk siste 14 dager

Statistikk tlf. mottaket på Gudbrandsdal Energi.

I løpet av de siste 14 dagene har Gudbrandsdal Energis kundekonsulenter besvart 87 % av innkommende tlf. henvendelser i løpet av 20 sekunder. 98 % av henvendelsene har blitt besvart i løpet av ett minutt.

Sett over året ligger resultatet omtrent på samme nivå.

Det å slippe å sitte i tlf. kø er penger spart og man slipper å irritere seg. Dette er en god grunn til å velge Gudbrandsdal Energi som sin strømleverandør.

Prisen er en annen parameter. Den kan man sjekke opp i her : www.konkurransetilsynet.no.

 

Jan Jansrud

Gudbrandsdal Energi

 

 

Rapport: Vind- og solkapasitet vil dobles i Sverige før 2030

Fornybarkapasiteten, ekskludert vannkraft, i Sverige er ventet å øke fra 14,8 GW i 2019 til 30,4 GW i 2030, ifølge en ny rapport fra Global Data.

Les mer

Elsikkerhet i Landbruket - Energisenteret

Visste du at nærmere syv av ti branner i landbruket har en elektrisk årsak? Det har Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark tenkt å gjøre noe med.

Les mer

Markedskommentar uke 26 2019

Spotprisene har i uke 26 vært på samme nivå som i forrige uke og har ligget rundt 30 øre/kWh, med mindre variasjoner fra dag til dag.

Les mer

Markedskommentar uke 24 2019

Etter flere uker med store nedbørsmengder er den hydrologiske balansen forbedret med rundt 6 TWh siden starten av juni. Denne uken vil mest sannsynlig ende på normale nedbørsmengder i Norge, men bare rundt halvparten av normalen i Sverige. Fremtidsmarkedet har svekket seg med nesten 2 øre i fronten og rundt et halvt øre på de lengre kontraktene.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?