30.04.2014

Noen som slår tlf. mottaket på Gudbrandsdal Energi?

 

Tlf. statistikk siste 14 dager

Statistikk tlf. mottaket på Gudbrandsdal Energi.

I løpet av de siste 14 dagene har Gudbrandsdal Energis kundekonsulenter besvart 87 % av innkommende tlf. henvendelser i løpet av 20 sekunder. 98 % av henvendelsene har blitt besvart i løpet av ett minutt.

Sett over året ligger resultatet omtrent på samme nivå.

Det å slippe å sitte i tlf. kø er penger spart og man slipper å irritere seg. Dette er en god grunn til å velge Gudbrandsdal Energi som sin strømleverandør.

Prisen er en annen parameter. Den kan man sjekke opp i her : www.konkurransetilsynet.no.

 

Jan Jansrud

Gudbrandsdal Energi

 

 

Markedskommentar uke 45 2019

Denne uken har gradestokken krøpet langt ned på minussiden og det har fått direkte følger for spotprisene. Det toppet seg på onsdag med over 53 øre/kWh i gjennomsnitt for hele døgnet. I timen mellom 18 og 19 var timesprisen helt oppe på 85,7 øre/kWh. Årsaken til de høye prisene er kombinasjonen kaldt vær og lite vind.

Les mer

Markedskommentar uke 43 2019

Spotprisene i forrige uke på Østlandet i prisområde NO1 ble marginalt høyere enn uken før og endte på 36,4 øre/kWh. Denne uken er høyere priset og ser ut til å bli rundt 37,9 øre/kWh.

Les mer

NVE varsler gradvis innføring av effekttariffer

NVE vil lansere flere forskjellige modeller for effekttariffer, og disse kan innføres gradvis over flere år, ifølge et nytt forslag til innretning av nettleien som snart sendes ut på høring.

Les mer

Markedskommentar uke 42 2019

Prisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 36,3 øre/kWh. Denne uken ser ut til å bli marginalt lavere, rundt 36 øre/kWh.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?