05.06.2014

Kjetil Jansrud med prestisjefylt IOC-oppdrag

Kjetil-Jansrud-800x400Den internasjonale olympiske komitè (IOC) har engasjert Kjetil Jansrud som ambassadør for Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016. OL-vinneren fra Sotsji følger dermed i fotsporene til verdenskjente utøvere som Usain Bolt, Lindsey Vonn og Michael Phelps.- Jeg begynte å stå på ski da jeg var tre år gammel hjemme i Gudbrandsdalen, så det er en stor ære for meg å bli spurt av IOC om å være ambassadør for lekene som arrangeres i distriktet jeg kommer fra. Ungdoms-OL på Lillehammer kommer til å inspirere og motivere unge idrettsutøvere. Mitt mål er at jeg kan være med på å vise hvor viktig og fantastisk idrett er for unge mennesker over hele verden, sier Jansrud selv om hans nye rolle.

Invitasjonen til Vinstra-gutten om å bli ambassadør for Lillehammer 2016 kommer fra høyeste hold i IOC.

- Vi vil at barn og unge skal være aktive og se fordelene ved å drive med idrett. Kjetil kan hjelpe oss med det gjennom denne rollen. Han er et flott forbilde, og hans lidenskap og dedikasjon for sport vil ha stor betydning for ungdommen, samtidig som det sikrer lekene på Lillehammer en langvarig effekt i Norge og inn i fremtiden. Jeg gleder meg virkelig til å jobbe med Jansrud, sier IOC-president, Thomas Bach.

For å sette fokus på Ungdoms-OL og betydningen av aktivitet hos yngre engasjerer IOC ambassadører for hver utgave av mesterskapet. Sportslegender som Usain Bolt, Michael Phelps og Lindsey Vonn er blant utøverne som har støttet opp om tidligere leker.

Hos administrasjonen for Ungdoms-OL på Lillehammer er det stor glede over at den lokale gullvinneren fra Sotsji har takket ja til IOC-rollen som ambassadør.

- Kjetil er strålende fyr med gode verdier og rette holdninger. Han er rett og slett en utøver vi ønsker å identifisere oss med. At han takker ja til dette vervet sier mye om Kjetil selv også. Han er opptatt av ungdom og idrett, og ønsker nå å gi noe tilbake til miljøet som har betydd så mye for ham, sier Markeds- og kommunikasjonssjef i Ungdoms-OL, Magne Vikøren.

Gjennom sitt ja til IOC vil Kjetil Jansrud blant annet bli promotert som ambassadør for Ungdoms-OL på IOC’s plattformer på sosiale medier som når 38 millioner mennesker verden over.
Markedskommentar uke 43 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 21,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 19,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er 18,5 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Tilsvar til Forbrukerrådets pressemelding 21.10.2020

Forbrukerrådet sendte 21.10.2020 ut en pressemelding om at 29 strømselskap klages inn for ulovlige avtaler. Gudbrandsdal Energi AS ber Forbrukerrådet dementerer dette grunnet feilaktige opplysninger.

Les mer

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?