03.09.2019

Innlandskraft inngår kundesamarbeid med Trumf

NorgesGruppen, Norges største dagligvarekjede, har valgt Innlandskraft som eksklusiv strømleverandør i sitt kundefordelsprogram Trumf.

-Dette er en viktig milepæl i Innlandskrafts vekstrategi. Vi er per i dag Norges tredje største strømselskap gjennom Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi, og sikter oss inn mot ytterligere lønnsom kundevekst i hele Norge gjennom samarbeidet med Trumf, sier administrerende direktør i Innlandskraft Maren Kyllingstad.

Pris og miljø stadig viktigere for forbrukere

Etter at strømprisene økte betydelig både i 2018 og i 2019, har stadig flere forbrukere blitt bevisst sitt strømforbruk. For Trumf er det viktig å gi medlemmene mulighet til å spare bonus på en stor del av det daglige forbruket.

- Vi er svært fornøyd med å få Innlandskraft på laget. Vi har lett etter en partner som både kan tilby de beste prisene til våre medlemmer og som samtidig er fremtidsrettet med tanke på miljø og digitale tjenester, sier daglig leder i Trumf AS Truls Fjeldstad.

Tilbyr bonus på eget strømforbruk

Gjennom avtalen tilbys 2,2 millioner Trumf-medlemmer i hele Norge strømprodukter fra Innlandskraft. Fra 3. september kan derfor Trumfmedlemmer tegne strømavtaler hos både Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi og opptjene to prosent Trumf-bonus på sitt eget strømforbruk. Nye strømkunder får i tillegg en oppstartbonus på 225 kroner.

- Innlandskraft og Trumf har lagt vekt på å kunne tilby produkter som følger utviklingen i markedet, og det skal være enkelt for Trumf-medlemmene å både bli og være strømkunde, sier Kyllingstad.

Tilbudet fra Innlandskraft til Trumfmedlemmer gjelder strømabonnement, solcelleanlegg og hjemmeladere for elbil og ladbare hybrider. Trumfmedlemskap tilbys i hele landet og er gratis.

-----------

Fakta 

Innlandskraft AS eier strømleverandørene Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi.

Kundene kan velge mellom prisfighteren Gudbrandsdal Energi med lave priser og den beste kundeservice eller konkurransedyktig strøm fra Eidsiva Energi med sine energismart-produkter (sol, elbillading etc.).

Les mer om hvilke øvrige fordeler som inngår i Trumf-medlemskapet på trumf.no. Trumf er NorgesGruppens fordelsprogram for bonusopptjening. Mer informasjon om produktene og løsningene finnes på: eidsivaenergi.no/trumf og ge.no/trumf

Kontaktpersoner

Maren Kyllingstad, adm. direktør, Innlandskraft AS, Vangsvegen 73, 2317 Hamar. Maren.Kyllingstad@eidsiva.no, mobil: +47 959 81 360

Truls Fjeldstad, daglig leder, Trumf AS, Karenslyst allé 12, 0278 OSLO. Truls.Fjeldstad@norgesgruppen.no, mobil: +47 915 50 158

Markedskommentar uke 39 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 10,4 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 6 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 6-7 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

GE kjøper lokalproduserte fornybargarantier

Gudbrandsdal Energi har kjøpt lokalproduserte fornybargarantier fra kraftprodusenten Gudbrandsdal Energi Produksjon. Kjøpesummen vil gå til vedlikehold og oppgraderinger av selskapets tre vannkraftverk i Gudbrandsdalen.

Les mer

Markedskommentar uke 38 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 12,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 10,5 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland.

Les mer

Halvparten bytter sjelden eller aldri strømavtale

I en undersøkelse Norstat har gjennomført for Forbrukerrådet, fremgår det at nærmere halvparten av alle husholdninger ikke har byttet strømavtale, eller at det er mer enn to år siden de byttet avtale.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?