20.09.2016

Gudbrandsdal Energi har passert 100.000 strømkunder

Foto: Tor Ivan Boine

Gudbrandsdal Energi har har nå passert 100.000 strømkunder over det ganske land. Med i markedsføringen har de blant annet toppalpinist Kjetil Jansrud.

Gudbrandsdal Energi har brutt en barrière når de nå i sommer passerte 100.000 strømkunder. Dermed er selskapet blitt en av landets største strømleverandører.

Bli med på laget du også

De har lenge hatt en jevn vekst, men har nå altså brutt den "magiske"grensen på 100.000 strømkunder. Kundeporteføljen består i første rekke av privatkunder, men også noen næringskunder.

- Dette har vært et klart mål for oss lenge og vi er veldig fornøyde med å ha klart det, forteller markedssjef Jan Jansrud til Europower.

Men veksten har ikke kommet av seg selv. Konkurransen om strømkundene har blitt tøffere og det har også Gudbrandsdal Energi fått merke. Lenge klarte selskapet å øke kundemassen uten å drive tøffe markedsføringskampanjer. Det fungerer ikke lenger.

- Til nå har vi hatt vekst uten å gå aktivt ut. Nå må vi møte konkurrentene med den samme taktikken som de kjører. Vi har måtte presse på hardere og har gått mer aktivt på med markedsføring og telefonsalg, forteller Jansrud.

Det har gitt resultater og leverandøren har nå passert 100.000 kunder. I første rekke er det spotprisavtaler som er mest interessant for kundene. Her har Gudbrandsdal Energi flere varianter, også uten påslag. Kundemassen er stort sett spredt over hele landet, men det er uten tvil et stort antall som er hentet inn i Hafslunds hjemmeområde.

- Men også i Bergen, Trondheim og på Sørlandet har vi fått mange kunder, forklarer markedssjefen.

Norges mest fornøyde strømkunder

For sjette året på rad, gikk Gudbrandsdal Energi til topps på Norsk Kundebarometer sin kundetilfredshetsmåling.

Bli en fornøyd strømkunde du også

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Uavhengig av bransje havnet selskapet på en historisk tredjeplass. Det er hard konkurranse om å være best på å gjøre kundene sine tilfredse. Tett bak FINN.no følger Flytoget og Gudbrandsdal Energi, som begge oppnår mer enn 83 kundetilfredshetspoeng i årets undersøkelse.

Kilde: Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI – Norsk Kundebarometer 2016 www.kundebarometer.com.

Markedskommentar uke 43 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 21,5 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 19,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er 18,5 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Tilsvar til Forbrukerrådets pressemelding 21.10.2020

Forbrukerrådet sendte 21.10.2020 ut en pressemelding om at 29 strømselskap klages inn for ulovlige avtaler. Gudbrandsdal Energi AS ber Forbrukerrådet dementerer dette grunnet feilaktige opplysninger.

Les mer

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?