02.02.2015

GE og Eidsiva ser på digitalt samarbeid

GE og Eidsiva ser på samarbeid(Europower) Gudbrandsdal Energi (GE) og Eidsiva ser på et samarbeid om en felles satsing på digitale energirelaterte tjenester til kundene.

- Utviklingen vi ser fremover krever at vi møter fremtidens kundebehov på en offensiv måte, og et samarbeid med andre selskaper er nødvendig for å kunne tilby gode løsninger. Alene er vi for små, mener administrerende direktør Bjarne Slapgard i GE.

En formell stilling til et slikt samarbeid vil bli tatt på GEs neste styremøte.

Digitale energirelaterte tjenester handler blant annet om å gi kundene forbruksinformasjon i forkant av innføringen av nye automatiske strømmålere. Ifølge GE-sjefen er dette et område som begge selskapene ønsker å være tidlig ute på.

Styret i Eidsiva Marked behandlet saken og vedtok satsingen i sitt styremøte i dag.

- Vi ønsker nå å tilby kundene digital forbruksinformasjon i løpet av første halvår, sier direktør Maren Kyllingstad i Eidsiva Marked.

Markedskommentar mai 2019

Hydrologisk balanse var tidlig i mai dårligere enn på samme tid enn i fjor. Nedbør de siste dagene samt varsler om mer nedbør fremover vil dog være med å bedre denne.

Les mer

Markedskommentar uke 19 2019

I løpet av ukens seks første dager har systemprisen variert mellom 40 og 43 øre/kWh, mot 28-40 øre/kWh tilsvarende dager i forrige uke.

Les mer

Bygger Nordens største batteri

Det finske vindkraftselskapet TuuliWatti Oy bygger Nordens største batteri til 3,5 millioner euro i vindparken Viinamäki i Finland.

Les mer

Norsk Kundebarometer 2019

Gudbrandsdal Energi ble for 9. gang kåret til å ha landets mest fornøyde strømkunder. Selskapet fikk hele 4 stjerner i 2019-undersøkelsen. Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?