02.02.2015

GE og Eidsiva ser på digitalt samarbeid

GE og Eidsiva ser på samarbeid(Europower) Gudbrandsdal Energi (GE) og Eidsiva ser på et samarbeid om en felles satsing på digitale energirelaterte tjenester til kundene.

- Utviklingen vi ser fremover krever at vi møter fremtidens kundebehov på en offensiv måte, og et samarbeid med andre selskaper er nødvendig for å kunne tilby gode løsninger. Alene er vi for små, mener administrerende direktør Bjarne Slapgard i GE.

En formell stilling til et slikt samarbeid vil bli tatt på GEs neste styremøte.

Digitale energirelaterte tjenester handler blant annet om å gi kundene forbruksinformasjon i forkant av innføringen av nye automatiske strømmålere. Ifølge GE-sjefen er dette et område som begge selskapene ønsker å være tidlig ute på.

Styret i Eidsiva Marked behandlet saken og vedtok satsingen i sitt styremøte i dag.

- Vi ønsker nå å tilby kundene digital forbruksinformasjon i løpet av første halvår, sier direktør Maren Kyllingstad i Eidsiva Marked.

Rapport: Vind- og solkapasitet vil dobles i Sverige før 2030

Fornybarkapasiteten, ekskludert vannkraft, i Sverige er ventet å øke fra 14,8 GW i 2019 til 30,4 GW i 2030, ifølge en ny rapport fra Global Data.

Les mer

Elsikkerhet i Landbruket - Energisenteret

Visste du at nærmere syv av ti branner i landbruket har en elektrisk årsak? Det har Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark tenkt å gjøre noe med.

Les mer

Markedskommentar uke 26 2019

Spotprisene har i uke 26 vært på samme nivå som i forrige uke og har ligget rundt 30 øre/kWh, med mindre variasjoner fra dag til dag.

Les mer

Markedskommentar uke 24 2019

Etter flere uker med store nedbørsmengder er den hydrologiske balansen forbedret med rundt 6 TWh siden starten av juni. Denne uken vil mest sannsynlig ende på normale nedbørsmengder i Norge, men bare rundt halvparten av normalen i Sverige. Fremtidsmarkedet har svekket seg med nesten 2 øre i fronten og rundt et halvt øre på de lengre kontraktene.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?