02.02.2015

GE og Eidsiva ser på digitalt samarbeid

GE og Eidsiva ser på samarbeid(Europower) Gudbrandsdal Energi (GE) og Eidsiva ser på et samarbeid om en felles satsing på digitale energirelaterte tjenester til kundene.

- Utviklingen vi ser fremover krever at vi møter fremtidens kundebehov på en offensiv måte, og et samarbeid med andre selskaper er nødvendig for å kunne tilby gode løsninger. Alene er vi for små, mener administrerende direktør Bjarne Slapgard i GE.

En formell stilling til et slikt samarbeid vil bli tatt på GEs neste styremøte.

Digitale energirelaterte tjenester handler blant annet om å gi kundene forbruksinformasjon i forkant av innføringen av nye automatiske strømmålere. Ifølge GE-sjefen er dette et område som begge selskapene ønsker å være tidlig ute på.

Styret i Eidsiva Marked behandlet saken og vedtok satsingen i sitt styremøte i dag.

- Vi ønsker nå å tilby kundene digital forbruksinformasjon i løpet av første halvår, sier direktør Maren Kyllingstad i Eidsiva Marked.

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Blir det flere år med lave priser?

Mer vannkraft, mer vindkraft og mer kjernekraft gjør at kraftprisene kan holde seg lave lenge.

Les mer

Markedskommentar uke 40 2020

Strømmarkedet har lagt bak seg en stabil uke der prisen på Østlandet i prisområde NO1 i gjennomsnitt ser ut til å bli rundt 2,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er rundt 6 øre/kWh.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?