02.02.2015

GE og Eidsiva ser på digitalt samarbeid

GE og Eidsiva ser på samarbeid(Europower) Gudbrandsdal Energi (GE) og Eidsiva ser på et samarbeid om en felles satsing på digitale energirelaterte tjenester til kundene.

- Utviklingen vi ser fremover krever at vi møter fremtidens kundebehov på en offensiv måte, og et samarbeid med andre selskaper er nødvendig for å kunne tilby gode løsninger. Alene er vi for små, mener administrerende direktør Bjarne Slapgard i GE.

En formell stilling til et slikt samarbeid vil bli tatt på GEs neste styremøte.

Digitale energirelaterte tjenester handler blant annet om å gi kundene forbruksinformasjon i forkant av innføringen av nye automatiske strømmålere. Ifølge GE-sjefen er dette et område som begge selskapene ønsker å være tidlig ute på.

Styret i Eidsiva Marked behandlet saken og vedtok satsingen i sitt styremøte i dag.

- Vi ønsker nå å tilby kundene digital forbruksinformasjon i løpet av første halvår, sier direktør Maren Kyllingstad i Eidsiva Marked.

Varsler endringer i strømprisportalen før jul

Forbrukerrådet tar grep for å hindre at lokkeavtaler kommer på topp på portalen Strømpris.no, og varsler at lengden på avtalen vil få en avgjørende betydning for plassering på listen.

Les mer

Markedskommentar uke 45 2019

Denne uken har gradestokken krøpet langt ned på minussiden og det har fått direkte følger for spotprisene. Det toppet seg på onsdag med over 53 øre/kWh i gjennomsnitt for hele døgnet. I timen mellom 18 og 19 var timesprisen helt oppe på 85,7 øre/kWh. Årsaken til de høye prisene er kombinasjonen kaldt vær og lite vind.

Les mer

Markedskommentar uke 43 2019

Spotprisene i forrige uke på Østlandet i prisområde NO1 ble marginalt høyere enn uken før og endte på 36,4 øre/kWh. Denne uken er høyere priset og ser ut til å bli rundt 37,9 øre/kWh.

Les mer

NVE varsler gradvis innføring av effekttariffer

NVE vil lansere flere forskjellige modeller for effekttariffer, og disse kan innføres gradvis over flere år, ifølge et nytt forslag til innretning av nettleien som snart sendes ut på høring.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?