01.08.2017

Bestill strøm til kampanjepris i dag!

Nå som vinteren nærmer ser kan det være lurt å være bevisst på om du har den beste strømavtalen for deg og din husholdning.

Gudbrandsdal Energi har landets mest fornøyde strømkunder, for 7. året på rad, i følge Norsk Kundebarometer og har nå en svært gunstig kampanje gående. Det er enkelt å bytte strømleverandør, og vi tar oss av alt det praktiske etter at du har lagt inn din bestilling via knappen under.

Bestill avtalen NM Ski Gålå Kampanje nå, og du får strømmen til 4,9 øre/kWh den første måneden. Etter endt kampanje står du fritt til å velge hvilken avtale du ønsker. Hos oss er det selvsagt ingen bindingstid!

Bestill NM SKI GÅLÅ KAMPANJE her

Sverige har et stort dilemma

Om et par år vil kraftproduksjonen i Sverige en vindstille vinterdag være 1500 MW lavere enn forbruket. En ekstra kald vinter vil underskuddet være 3000 MW.

Les mer

Vattenfall skal levere norsk kraft til Facebook

Vattenfall og Facebook har inngått en langsiktig avtale om levering og kraftbalansering av produksjon fra tre nye norske vindkraftparker.

Les mer

Nettleien blir mer rettferdig

Det er flertall på Stortinget for lik eller likere nettleie, uavhengig av hvor man bor. Nettleien for strøm er gjennomgående dyrere i distriktene enn i byene.

Les mer

Markedskommentar mai 2018

Vi skriver mai måned og snøsmeltingen i fjellet har for alvor kommet igang. Gudbrandsdalslågen og flere andre vassdrag går flomstore. Hvordan påvirker dette strømprisene?

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]