01.08.2017

Bestill strøm til kampanjepris i dag!

Nå som vinteren nærmer ser kan det være lurt å være bevisst på om du har den beste strømavtalen for deg og din husholdning.

Gudbrandsdal Energi har landets mest fornøyde strømkunder, for 7. året på rad, i følge Norsk Kundebarometer og har nå en svært gunstig kampanje gående. Det er enkelt å bytte strømleverandør, og vi tar oss av alt det praktiske etter at du har lagt inn din bestilling via knappen under.

Bestill avtalen NM Ski Gålå Kampanje nå, og du får strømmen til 4,9 øre/kWh den første måneden. Etter endt kampanje står du fritt til å velge hvilken avtale du ønsker. Hos oss er det selvsagt ingen bindingstid!

Bestill NM SKI GÅLÅ KAMPANJE her

58,2 prosent fra fossil energi

Det internasjonale energibyrået IEA (International Energy Agency) forteller i sin siste månedlige rapport at fossile energikilder nå står for 58,2 prosent av strømproduksjonen i OECD-landene så langt i år.

Les mer

Flere boliger fikk Enova-støtte

I første halvår utbetalte Enova totalt 82 millioner kroner i støtte til 4172 enkelttiltak i bolig. Det er mer enn 800 flere tiltak sammenlignet med samme periode i fjor.

Les mer

Markedskommentar oktober 2017

Magasinene i Skandinavia har noe mindre fyllingsgrad enn normalt for årstiden, men tar vi med snøen i fjellet og tilsig fra elver og terreng er kraftmarkedet i en overskuddsituasjon.

Les mer

Elavgiften økes til 16,58 øre/kWh

I forslaget til statsbudsjett for 2018 som Regjeringen har lagt frem i dag legges det i utgangspunktet ikke opp til en økning av særavgiftene, men de øker likevel noe.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]