01.08.2017

Bestill strøm til kampanjepris i dag!

Nå som vinteren nærmer ser kan det være lurt å være bevisst på om du har den beste strømavtalen for deg og din husholdning.

Gudbrandsdal Energi har landets mest fornøyde strømkunder, for 7. året på rad, i følge Norsk Kundebarometer og har nå en svært gunstig kampanje gående. Det er enkelt å bytte strømleverandør, og vi tar oss av alt det praktiske etter at du har lagt inn din bestilling via knappen under.

Bestill avtalen NM Ski Gålå Kampanje nå, og du får strømmen til 4,9 øre/kWh den første måneden. Etter endt kampanje står du fritt til å velge hvilken avtale du ønsker. Hos oss er det selvsagt ingen bindingstid!

Bestill NM SKI GÅLÅ KAMPANJE her

Markedskommentar mars 2018

En kald vinter har gitt oppgang i strømprisene på lengre sikt og det ser ut til at kuldeperioden over Norden vil fortsette. Det blir noe varmere mot helgen, men det er meldt kaldere igjen i Påskeuken.

Les mer

Flere leverandørskifter i 2017

Til sammen ble det foretatt 550.800 leverandørskifter i 2017. Av disse var 497.100 husholdningskunder og 53.700 næringskunder.

Les mer

Høringssvar - forslag til innføring av effekttariffer

Gudbrandsdal Energi AS sitt høringssvar til NVE’s forslag om innføring av effekttariffer mot husholdningsmarkedet. Vi ønsker ikke innføring av effekttariffer mot husholdningsmarkedet.

Les mer

Solkraften økte med 59 %

Det ble i 2017 installert 18,2 MWp solkraft, 59 prosent høyere enn året før, ifølge tall innrapportert til Solenergiklyngen.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]