01.08.2017

Bestill strøm til kampanjepris i dag!

Nå som vinteren nærmer ser kan det være lurt å være bevisst på om du har den beste strømavtalen for deg og din husholdning.

Gudbrandsdal Energi har landets mest fornøyde strømkunder, for 7. året på rad, i følge Norsk Kundebarometer og har nå en svært gunstig kampanje gående. Det er enkelt å bytte strømleverandør, og vi tar oss av alt det praktiske etter at du har lagt inn din bestilling via knappen under.

Bestill avtalen NM Ski Gålå Kampanje nå, og du får strømmen til 4,9 øre/kWh den første måneden. Etter endt kampanje står du fritt til å velge hvilken avtale du ønsker. Hos oss er det selvsagt ingen bindingstid!

Bestill NM SKI GÅLÅ KAMPANJE her

Flere nettselskap må sette opp nettleien fra 2018

Tre av fire strømkunder må regne med økt nettleie neste år. Det viser en undersøkelse blant Energi Norges medlemsbedrifter. Årsaken er store investeringer i strømnettet.

Les mer

Væromslag førte til 15 prosent lavere kraftproduksjon i Norge

Norge får mellom 95 og 97 prosent av sin strøm fra vannkraftverkene. Så lenge det er nok vann i vannmagasinene kan kraftproduksjonen økes og senkes for å tilpasses etterspørselen.

I forrige uke ble det brukt markant mindre av vannreservene enn i uken før, og fyllingsgraden på landsbasis ligger nå på 78,1 prosent.

Les mer

Verdens største flytende solpark produserer strøm

Kinas største vannkraftselskap har investert rundt 1,2 milliarder kroner i prosjektet. I går kunne anlegget produsere strøm.

Les mer

Stortingsflertallet kan vedta skjerming av små nettselskap

Senterpartiet la fredag frem et lovforslag i Stortinget som sikter mot å skjerme små nettselskap med færre enn 30.000 kunder fra det såkalte funksjonelle skillet

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]