01.07.2014

Bergen Energi med underskudd i 2013 - 20 ansatte måtte gå

Dropper forskuddsbetaling på strømBergen Energi fikk årsresultat på minus 1,9 millioner kroner i 2013. Dårlige resultater tvang kraftanalyseselskapet til å si opp 20 ansatte i Bergen. Over halvparten av stillingene  i Bergen forsvant.

Styreleder Bill Schjelderup utdyper overfor Bergens Tidende at over 20 ansatte måtte gå på grunn av en kraftig brems i det europeiske markedet.

Jan Jansrud

Markedskommentar uke 42 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 har den siste tiden steget betraktelig, fra rundt 3-4 øre/kWh de første dagene i oktober til over 20 øre/kWh de siste dagene denne uken.

Les mer

Markedskommentar uke 41 2020

Spotprisen på Østlandet i prisområde NO1 ble i forrige uke 2,95 øre/kWh. Denne uken ser prisen ut til å bli rundt 9 øre/kWh. Det er fremdeles svært lave kraftpriser i Norge og prisene ligger godt under prisene i våre naboland som Sverige, Danmark og Finland. Forventet pris for kommende uke er 15 øre/kWh for Sør-Norge.

Les mer

Blir det flere år med lave priser?

Mer vannkraft, mer vindkraft og mer kjernekraft gjør at kraftprisene kan holde seg lave lenge.

Les mer

Markedskommentar uke 40 2020

Strømmarkedet har lagt bak seg en stabil uke der prisen på Østlandet i prisområde NO1 i gjennomsnitt ser ut til å bli rundt 2,5 øre/kWh. Forventet pris for kommende uke er rundt 6 øre/kWh.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?