14.08.2014

Bellona har fått ny fagsjef

HallsteinHallvaagBellona har ansatt ny fagsjef. Hallstein Havåg går inn i Bellonas ledergruppe og vil sitte med det daglige operasjonelle ansvaret for fagavdelingen.

Bellona er stadig opptatt av å profesjonalisere virksomheten vår. Ansettelsen av Hallstein er en viktig brikke i dette. Jeg gleder meg til å samarbeide tett med han for å videreutvikle organisasjonen ytterligere, sier Bellona-leder Frederic Hauge.

Hallstein Havåg er sivilingeniør i energi og miljø/industriell økologi fra NTNU. Han har de siste sju årene jobbet i Alstom Norge, der han kommer fra stillingen som gruppeleder i engineeringavdelingen. Han har tidligere vært salgssjef for Alstom Environmental Control Systems, med ansvar for Midtøsten. Han har også jobbet i flere år som tilbudsleder, blant annet i Latinamerika og Midtøsten.

Havåg går inn som en del av ledergruppa i Bellona og sitter med det daglige ansvaret for fagavdelingen. Han vil få et overordnet operasjonelt ansvar for prosjekt- og programstyring, koordinering mellom avdelinger og faglig utvikling.

-Miljøutfordringene vår generasjon står overfor er enorme og komplekse. Det vil kreve visjoner, kreativitet og kunnskap for  å finne de løsningene verdenssamfunnet trenger. Samtidig ser vi nå at mange virkemidler knyttet til miljø- og klimapolitikk faktisk virker, og det inspirerer meg veldig til å ta fatt på jobben i en visjonær og pragmatisk miljøorganisasjon som det Bellona er, sier Hallstein Havåg.

Han peker på hvordan klima- og miljødebatten både i Norge og internasjonalt går meget spennende år i møte.

–Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle en av de viktigste aktørene i norsk miljøbevegelse. Gamle dogmatiske standpunkter om miljø og klima hører fortiden til. Bellona har en tydelig stemme i offentligheten, og er en fascinerende kombinasjon av visjonære ideer, kompromissløse fighteregenskaper og pragmatiske allianser, sier Havåg.

«Denne stillingen er spennende fordi jeg får bidra med min erfaring frå å jobbe med industri, økonomi, myndigheter og mennesker både i Norge og internasjonalt. Jeg gleder meg til å jobbe med en meget sterk faggruppe og ønsker å bidra til å gjøre Bellona enda mer slagkraftig. Vi skal levere på det vi lover og vi skal være tydelige på å videreutvikle Bellona som  premissleverandør, sier Havåg.

Bellona-grunnlegger Frederic Hauge ser fram til å presentere den nye fagsjefen for stiftelsens omfattende nettverk. –Med Hallstein på plass får vi en bredde, kompetanse og erfaring som Bellona vil nyte svært godt av. Jeg tror både meningsfeller og motstandere vil merke at Bellona nå mobiliserer for det som blir noen veldig spennende måneder og år framover, avslutter en offensiv Hauge.

Kontaktperson: Kommunikasjonssjef Magnus Borgen: 97728476

Hele saken kan du lese på Bellona sine nettsider.

Markedskommentar mai 2019

Hydrologisk balanse var tidlig i mai dårligere enn på samme tid enn i fjor. Nedbør de siste dagene samt varsler om mer nedbør fremover vil dog være med å bedre denne.

Les mer

Markedskommentar uke 19 2019

I løpet av ukens seks første dager har systemprisen variert mellom 40 og 43 øre/kWh, mot 28-40 øre/kWh tilsvarende dager i forrige uke.

Les mer

Bygger Nordens største batteri

Det finske vindkraftselskapet TuuliWatti Oy bygger Nordens største batteri til 3,5 millioner euro i vindparken Viinamäki i Finland.

Les mer

Norsk Kundebarometer 2019

Gudbrandsdal Energi ble for 9. gang kåret til å ha landets mest fornøyde strømkunder. Selskapet fikk hele 4 stjerner i 2019-undersøkelsen. Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Les mer
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?