Friluftspartner DNT Gudbrandsdalen

Gudbrandsdal Energi er stolt friluftspartner av DNT Gudbrandsdalen. Vi innehar et tett samarbeid, og fronter hverandre ut til kundene våre og medlemmene til DNT Gudbrandsdalen gjennom hele året.

DNT Gudbrandsalen skriver: med Gudbrandsdal Energi i taulaget vårt er vi sikre på at vi når ut til enda flere potensielle medlemmer, og at vi får GE-ansatte og -kunder ekstra friluftsinteresserte og -spreke i tiden fremover.

Hvert år lanserer DNT Gudbrandsdalen nytt turprogram. Der finner du turer og arrangementer som passer for store og små, unge og eldre, familier og fjellsportutøveren.

DNT-nøkkelen

Som DNT-medlem kan du nå hente ut DNT-nøkkelen hos oss på Vinstra. 

DNT-nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen, med tilgang til rundt 400 hytter. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde den så lenge du har et gyldig betalt medlemskap. Nøkkelen utleveres mot et depositum a kr. 100,- og betalingen gjøres via Vipps. I tillegg til Gudbrandsdal Energi sine kontorer på Vinstra, finner du nøkkelen i DNTs nettbutikk, på alle betjente hytter, på kontoret til DNT Gudbrandsdalen i Ringebu og på skyssstasjonene i Ringebu og Otta.

Vi ser frem til et godt samarbeid med DNT Gudbrandsdalen!


Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?