Friluftspartner DNT Gudbrandsdalen

Gudbrandsdal Energi er stolt friluftspartner av DNT Gudbrandsdalen for turåret 2018. Vi innehar et tett samarbeid, og fronter hverandre ut til kundene våre og medlemmene til DNT Gudbrandsdalen gjennom hele året.

Det er ekstra spennende at vi får selveste Kjetil Jansrud med som turleder lørdag 11. august i 2018. Følg med på nett- og Facebook-sidene våre for å vite opplegget som skjer denne dagen, vi lover en dag med mye moro! Her kan du se arrangementet på Facebook.

DNT Gudbrandsalen skriver: med Gudbrandsdal Energi i taulaget vårt er vi sikre på at vi når ut til enda flere potensielle medlemmer, og at vi får GE-ansatte og -kunder ekstra friluftsinteresserte og -spreke i 2018.

DNT-nøkkelen

Som DNT-medlem kan du nå hente ut DNT-nøkkelen hos oss på Vinstra. 

DNT-nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen, med tilgang til rundt 400 hytter. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde den så lenge du har et gyldig betalt medlemskap. Nøkkelen utleveres mot et depositum a kr. 100,- og betalingen gjøres via Vipps. I tillegg til Gudbrandsdal Energi sine kontorer på Vinstra, finner du nøkkelen i DNTs nettbutikk, på alle betjente hytter, på kontoret til DNT Gudbrandsdalen i Ringebu og på skyssstasjonene i Ringebu og Otta.

Vi ser frem til et godt samarbeid med DNT Gudbrandsdalen i 2018 og videre fremover!


Fant du ikke det du lurte på?

Du kan chatte med vår chatbot nede i høyre hjørne!

Snakk med vår chatbot
Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?