World Cup Kvitfjell 2016

World Cup Kvitfjell 2016
Publisert 01/02/2016

Velkommen til folkefest i Kvitfjell!

12. og 13. mars 2016 er det World Cup-renn i Kvitfjell. Kom å se Kjetil Jansrud på hjemmebane, som også i år skal kjempe om topplasseringer!

Alle kunder av Gudbrandsdal Energi får GRATIS inngang til arrangementet (inntil 4 personer), så møt opp! Ta med en faktura fra oss datert i 2016, vis den til kontrolløren ved inngangen og du slipper gratis inn på arenaområdet. Det blir mye underholdning i tillegg til selve rennene. Vi håper å se deg ved teltet vårt for en hyggelig prat og en liten matbit.

Kjetil Jansrud skriver autografer ved vår stand!

Her kan du se hvordan det var i Kvitfjell under fjorårets folkefest:

Hvordan komme seg til Kvitfjell?

På lørdag formiddag stopper toget sørfra i Kvitfjell. Buss til Lillehammer etter rennet. Det blir opparbeidet gode parkeringsplasser til de som ønsker å benytte egen bil. Kort gangavstand. Bilistene tar av ved Kvitfjelltunet ved Fåvang, kjører over brua og videre innover mot Kvitfjell. Det er skiltet frem til bakken.

For detaljert informasjon om arrangementet, se www.worldcup.kvitfjell.no.

Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]